2777
2789

سلام دوستان 

بیمارستان سینا کسی زایمان کرده (سزارین) 

چجوری بوده بیمارستانش؟ پرسنلش؟ اتاق عملش؟ 

و اینکه دکترتون کی بوده ؟ راضی بودید ؟ 

من ۱۹ سال پیش زایمان کردم خیلی راضی بودم دکترم هم دکتر فریبا حقی بود که واقعا عالی ودستش سبک بود .زنداداشم هم چهار تا بچه شو اونجا به دنیا اورد وخوب بود خودم وخواهر برادرم هم اونجا به دنیا اومدیم 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 

زمانی که من مشهد بودم ،یکی از بهترینا بود . دکتر معروف مشهد ،فکرکنم دکتر تیمورزاده ،اونجا سزارین میکرد . خیلی دکترای دیگه هم انجا بودن یک خانم دکترمعروف هم بود ،منصوری ،فکر کنم . بیمارستان رضوی هم هست ولی انموقع میگفتن،مسیرش برای دکترا دوره ، زیاد تمایل ندارن  

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۹ سال پیش زایمان کردم خیلی راضی بودم دکترم هم دکتر فریبا حقی بود که واقعا عالی ودستش سبک بود .زن ...

منم نظر خودم بود دکتر حقی رو انتخاب کنم 

دکتر خوبیه ؟ راضی بودید ؟ چند روز بعد سزارین سرپا شدید ؟ 

زمانی که من مشهد بودم ،یکی از بهترینا بود . دکتر معروف مشهد ،فکرکنم دکتر تیمورزاده ،اونجا سزارین میک ...

اره عزیزم 

من دوتا زایمانمو رضوی بودم 

الان میبینم دکتر خوب نداره اصلا همه جوونن ، خوبا رفتن 

براهمین گفتم بپرسم ببینم سینا چجوریه 

من عمل رضوی داشتم سزارین بنت الهدی به نظرم برو بنت الهدی عالیه

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
اره عزیزم  من دوتا زایمانمو رضوی بودم  الان میبینم دکتر خوب نداره اصلا همه جوونن ، خوبا ...

انموقع بچه پولدارای مشهد ،همه سینا بودن ،اتاق خصوصیش . یکیشون رفت رضوی که دکترش انقدر دیر رسیده بود که داشت بچه بخطر میوفتاد.

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
نه بنت الهدی که خدا قسمت نکنه  بیهوشیش افتضاح ، بیمارستان کثیف

وای من پارسال بودم عالیییی بود بهترین بيمارستان بود به نظرم حتی نسبت ب رضوی. بیهوشی هم عالی بود من بی حسی نخاستم. اتاق خصوصی هم داشتم عالی واس همین پیشنهاد دادم

هرطور صلاحه

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
انموقع بچه پولدارای مشهد ،همه سینا بودن ،اتاق خصوصیش . یکیشون رفت رضوی که دکترش انقدر دیر رسیده بود ...

حالا منکه بیمه تکمیلی دارم هزینه بیمارستانو میده 

برام مهمه که خوب باشه 

حالا منکه بیمه تکمیلی دارم هزینه بیمارستانو میده  برام مهمه که خوب باشه

حتما خوبه دیگه . بیمه تکمیلی البته اتاق خصوصی رو نمیده . میتونید دو تخته بگیرید 

انموقع بچه پولدارای مشهد ،همه سینا بودن ،اتاق خصوصیش . یکیشون رفت رضوی که دکترش انقدر دیر رسیده بود ...

نه راجب رضوی که هرچی گفتن شایعه ست 

فوق العاده ست بیمارستانش 

ولی خب دکتر خودم دیگه بارداری قبول نمیکنه ، بقیه دکتراشو نمی‌شناسم ، وگرنه بیمارستانش درجه یکه 

وای من پارسال بودم عالیییی بود بهترین بيمارستان بود به نظرم حتی نسبت ب رضوی. بیهوشی هم عالی بود من ب ...

خب من کورتاژ داشتم ، انقدر بیهوشیش بد بود دهنم سرویس شد البته من سال ۹۷ رفته بودم ، شاید الان با کیفیت شده 

از بیمارستان بنت الهدی هم دکتری نمی‌شناسم ، شما می‌شناسی ؟