2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خودمم دیدم قیمتش خوبه گرفتم 

کدومشهری گلم؟

منم چند روز پیش رفتم بازار یه فروشگاه لباساش قیمتش خیلی خوب بود از اینا هم داشت ولی رنگاش خیلی بد بود.واسه شما خیلی خوشرنگه

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
کدومشهری گلم؟ منم چند روز پیش رفتم بازار یه فروشگاه لباساش قیمتش خیلی خوب بود از اینا هم داشت ولی ر ...

من زنجانم عزیزم 

ممنون گلم قابلتو ندارع 

منم از یه پاساژ که قیمتاش خیلی خوبه گرفتم اینو قصد خرید نداشتم همینطوری با خواهرسوهزم رفتیم لباسارو نگاه بندازیم خوشم اومد خریدم

من زنجانم عزیزم  ممنون گلم قابلتو ندارع  منم از یه پاساژ که قیمتاش خیلی خوبه گرفتم ...

وای شهر شوهر منی شما🥺🥺

من همدانم همسرم زنجانه...وقتی میام فقط و فقط میریم خیابون سعدی.قیمتاش نسبت ب شهر ما خوبه..

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
وای شهر شوهر منی شما🥺🥺 من همدانم همسرم زنجانه...وقتی میام فقط و فقط میریم خیابون سعدی.قیمتاش نسبت ...

اع چ خوب 

همدان زندگی میکنین؟؟

من اینو از چهار راه سعدی گرفتم پاساژ ایرانیان 

به این زودیا نمی‌خواین بیاین؟؟

اع چ خوب  همدان زندگی میکنین؟؟ من اینو از چهار راه سعدی گرفتم پاساژ ایرانیان  به این ...

عقدیم فعلابعد عروسی انشاءالله میام زنجان 😍مغازه شوهرمم همونجاست.پیش بیمارستان بهشتی

امروز اتفاقا زنجانم.سالگرد پدرشوهرمه.وقت مناسبی برای خرید نیست.ولی اگر بشه فردا صبح قبل اومدنم ب همدان حتما میرم خرید میکنم

عقدیم فعلابعد عروسی انشاءالله میام زنجان 😍مغازه شوهرمم همونجاست.پیش بیمارستان بهشتی امروز اتفاقا ز ...

اع چ جالب عزیزم  ایشالله خوشبخت شی 

شوهرت چ مغازه ای داره 

از زنجان راضی هستی عروس خانم؟؟  

خدابیامرزتش اره حتما صبح برو خرید 

تو نشان آدرس بزنی. چهارراه سعدی پوشاک ایرانیان برات میاره راحت میری پیدا میکنی