2777
2789
اع چ جالب عزیزم  ایشالله خوشبخت شی  شوهرت چ مغازه ای داره  از زنجان راضی هستی ...

قربونت ..انشاءالله شماهم خوشبخت بشی گلم

شوهرم کارگاه مبل داره

اره عاشق شهرتونم...انفاقا بینیمم زنجان عمل کردم پیش دکتر جاندانه

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
قربونت ..انشاءالله شماهم خوشبخت بشی گلم شوهرم کارگاه مبل داره اره عاشق شهرتونم...انفاقا بینیمم زنج ...

ممنون عزیزدلم 

انشالله موفق باشن همیشه 

خیلیم عالی من خودم زنجان و خیلی دوست دارم مسافرت که برم میگم زود برگردم بیام هیچ جا بهم نمیچسبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزدلم  انشالله موفق باشن همیشه  خیلیم عالی من خودم زنجان و خیلی دوست دارم ...

قربونت بشم من...وای اره ..راستش زنجان و همدان شبیه بهم هستن من اصلا اونجا احساس غریبی نمیکنم

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
قربونت بشم من...وای اره ..راستش زنجان و همدان شبیه بهم هستن من اصلا اونجا احساس غریبی نمیکنم

خداروشکر که اینطوریه 

چون خاله من عروس شهر دیگه شده میگه اونجا میرم تموم غصه می‌ریزه روسرم اصلا دوست نداره اونجا باشه

خداروشکر که اینطوریه  چون خاله من عروس شهر دیگه شده میگه اونجا میرم تموم غصه می‌ریزه روسرم اصل ...

نه من عاشق زنجانممم..تا حالا نیومده بودم...تو قزوین شوهرم رودیدم بعدشم دیگ 😂😂🤦‍♀️😂

خداروشکز  خوش اومدی خانم خانما  چطوره با شوهرت آشنا شدین؟

قربونت بشم من که...راسنش دوتامون‌ورزشکاریم تویه رشته...سال پیش ۱۰دی توقزوین مسابقه برگزار کردن.من از همدان شرکت کردم.اونا از زنجان.دیگ باهم اشنا شدیم.ولی خب خانوادش خیلی مخالف بودن.هم بخاطر راه دور.هم اینکه من یه ازدواج ناموفق داشتم اون مجرد بود..دیگ خدا خواست و جور شد