2777
2789

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اقا وازلین..... ضد چروک تضمینی..... هرچند یکم قر و فر بعدی داره ولی بهترین اب رسان و ضد چروک

سیاه نمیکنه یه بار زدم مامانمو زنداییم افتادن به جونم سیا میشی سیا میشی

سیاهه سیاهه دنیا ی رنگی  
نه بابا بالاتر از اون شوهر خوبه  شوهرت خوب باشه قشنگ میشی جوون میشی 😅

آفرین.حرص و جوشت نده

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اقا وازلین..... ضد چروک تضمینی..... هرچند یکم قر و فر بعدی داره ولی بهترین اب رسان و ضد چروک

وازلین اتفاقا مضر هست استفاده مداومش

چون یه لایه چربی روی پوست ایجاد می کنه منافذ پوست رو می بنده باعث ایجاد تیرگی و جوش های چرب روی پوست میشه

سیاه نمیکنه یه بار زدم مامانمو زنداییم افتادن به جونم سیا میشی سیا میشی

اره خب بعدش از یسری فرمولا جبران میکنیم 

اینجام تا در حد توان به سوالات شما جواب بدم / مشاور تحصیلی👩🏻‍🎓

چه نوعش؟؟؟ چطوری باید استفاده کرد؟ چه زمانی؟ 

باعث سیاه شدن نمیشه؟؟ 

وازلین خیلی نرمه وخوبه ولی باعث تیره شدن پوست میشه  فک کنم.    من تازگیاپیشونیم خیلی جوش میزنه