2777
2789

خودت ميخواي بي ادب بشم . نميدونم اسهالي . يوبسي . آخه چه مرگته ؟ هر چي كاربرها تعدادشون بيشتر باشه بهت سهميه ي بيشتر ميدن ؟ البته تبليغات كه ميگيريد . تازه فهميدم چقدر خاطرم برات عزيزه . هر چي التماس ميكنم . فحش ميدم . تعليقم نميكني . لعنتي تعليقم نكني قهوه ايت ميكنم . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جرررر

چه خبرته عزیزم😂😂😂😂

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

ببین تعلیقم بشی تاپیک هات میمونه، ینی کسی متوجه نمیشه تعلیقی، فقط خودت نمیتونی پیام بذاری و تاپیک بزنی 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ادبیات یه خانوم اين نيست تازگیا چقدر مردای زن نما زیاد شدن

10 ساعته دارم بهش ميگم تعليقم كنه . خب چي كار كنم وقتي مثل آدم تعليق نميكنه ؟ بايد بيام چرت و پرت بنويسم . 

ببین تعلیقم بشی تاپیک هات میمونه، ینی کسی متوجه نمیشه تعلیقی، فقط خودت نمیتونی پیام بذاری و تاپیک بز ...

باشه . ميخوام كلا برم و ديگه اصلا كاربري نداشته باشم كه بيام . ديگه بدم اومده از اين سايت . مزخرف شده . به هيچ دردي نميخوره . قبلا بايد التماس ميكردي كابري رو برگردونن . الآن بايد التماس كني تعليقت كنن . كار دنيا برعكس شده . 

باشه . ميخوام كلا برم و ديگه اصلا كاربري نداشته باشم كه بيام . ديگه بدم اومده از اين سايت . مزخرف شد ...

اها فک کردم شناسایی شدی میخوای بری 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مگه اومده جاسوسی که میگی شناسایی شده 😂😂😂😂😂😂😂😂

خب خیلیا توی سایت شناسایی میشن می‌خوان تعلیق شن، بخاطر تاپیک ها و درد دل هاشون 

اها فک کردم شناسایی شدی میخوای بری  

قبلا ني ني سايت كاربرهاي 30 سال به بالا و با تجربه زياد داشت . آدم ميومد اينجا از تجربه ي اين و اون استفاده ميكرد . همه عاقل و فهميده بودن . الآن ني ني سايت شده چي ؟ رل . كات . كراش . و ... . قشنگ مشخصه كه كف گيرشون خورده به ته ديگ . تعداد كاربرها كم شده . از بس كه الكي تعليق ميكردن . هر چي كاربر خوب و قديمي بود تعليق كردن . الآن هم فقط به فكر تبليغات و پول در آوردنن . كور خوندن . دلم نميخواد حتي 1 بار وسوسه بشم كه بيام نظر بدم . اون موقعي كه الكي كاربرها رو تعليق ميكردن بايد به فكر امروزشون هم ميبودن . 

قبلا ني ني سايت كاربرهاي 30 سال به بالا و با تجربه زياد داشت . آدم ميومد اينجا از تجربه ي اين و اون ...

اره واقعا درست می‌گی دقت نکرده بودم 😑😑😑😑

قبلا ني ني سايت كاربرهاي 30 سال به بالا و با تجربه زياد داشت . آدم ميومد اينجا از تجربه ي اين و اون ...

واقعا یه زمانی چقد چیز یاد میگرفتم ازینجا دختر گرانبها امیتیس خیلی نظرای خوب حالا چی