2777
2789
عنوان

بچه اوردن تو این دنیای کثیف

450 بازدید | 37 پست

سلام  من خودم دوتا بچه دارم و خیلی دوسشون دارم  از خدا میخوام برام حفظشون کنه همیشه   ولی همیشه یه احساس گناه و عذاب وجدان ته دلم دارم که احساس میکنم به بچه هام ظلم کردم که اونارو وارد این دنیای کثیف پراز ظلم و سختی و بدی کردم  این احساس گناه در من خیلی شدیده  فک میکنم اوردن یه آدم به این دنیا که پراز ظلم و فساد و نا امنی و ... هستظلم و جنایت در حق اون آدمه   آیا شما هم اینجوری هستید ؟ یا نه اصلاااا  اینجوری فکر و احساس نمیکنید ؟ و من اشتباه میکنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک کنم طبیعیه این فکرا

ولی اگر بخوایم بشینیم تا همه چی مطابق میلمون بشه و دنیا گلستون، نسل ادم منقرض میشه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

بله من هم همین حس و دارم 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
چون خوبن بیشتر صدمه میبینن و زجر خواهند کشید دنیا واسه بدا و عوضیا فقط جای خوبیه

آره عزیزم 

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️