2777
2789

تاپیک هات میمونه همش

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@نی_نی_یار_شب  

لطفاً برای منم تعلیق کنید 

همیشه وایب خوب به خودت بده😚✨قبل هر کارت فکر کن من پیشنهاد ازدواج پسرخالمو رد کردم با شوهرم ازدواج کردم اونم بهم خیانت کرد طلاق گرفتم با پسرخالم ازدواج کردم 💚💛🧡💙 عشق زندگیمه یار الانم 

نرو سمیههه

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
چشم عباس آقا🙄😑

من تعلیق می‌خوام شم چرا تعلیق نمیکنه 

همیشه وایب خوب به خودت بده😚✨قبل هر کارت فکر کن من پیشنهاد ازدواج پسرخالمو رد کردم با شوهرم ازدواج کردم اونم بهم خیانت کرد طلاق گرفتم با پسرخالم ازدواج کردم 💚💛🧡💙 عشق زندگیمه یار الانم 
چشم عباس آقا🙄😑

🤣🤣🤣🤣

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

@نی_نی_یار_شب