2777
2789
عنوان

ناخن دخترم

92 بازدید | 11 پست

بچه ها ناخن دخترم روش حفره ایجاد شده باید ببرم ازمایش دارم دیوونه میشم کسی تجربه داشته ینی تنها دلیلش بیماری پسوریازیسه یا دلیل دیگه ای هم داره 😭😭😭کمکم کنید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش 

ایشالا که هیچی نیست

ممکه دستش خورده باشه جایی

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
سیزده😭😭😭😭

آخی عزیزم غصه نخور منم از دقیقا از چهارده سالگی ینی اول دبیرستان اینطوری شد خیلی هم دکترا رفتم اما درمان نشد متاسفانه   مث اینکه درمان ناخن در پسوریازیس خیلی سخت تر از پوست هست 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
عزیزم  جاهای دیگه هم گرفت یا فقط ناخنته

نه اول ناخنم بود تا زمانی که از دانشگاه فارغ التحصیل شدم بعد آرنج دوتا دستام شروع شد همین طوری پیش روی کرد به ساق دستام بعدم ساق پاهام رفتم دکتر پماد ساختنی داد گفت استرس خیلی تاثیر داره و شاتوت هم برای پسوریازیس خیلی موثره نور آفتاب و آرامش دیگه خداروشکر خوب شد تا زمان بارداریم ماه آخر باز ساق پاهام درگیر شد بعد زایمانم خودش رفت کلا این مریضی  درمان قطعی نداره من چند دوره هومیوپاتی هم رفتم 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..