2777
2789
عنوان

به کمکتون احتیاج دارم

165 بازدید | 4 پست

سلام خوبین

من تازه با نی نی سایت اشنا شدم و دیدم خیلی جای خوبیه برای درد دل و کمک گرفتن

نمیدونم از کجا شروع کنم😢

من ی دانشجو سال اخری هستم خیلی هم درسخون و موفق رشتمم مهندسی برقه اینقدر موفق بودم ک داشتم بورسیه میشدم تا زمانی ک حس کردم ب یکی از استادام حس دارم اوایل به حسی ک داشتم توجه نمیکردم و فقط تمرکزم درس بود یعنی کلا اهل دوستیو این حرفا نیستم بعد کم کم دیدم اونقدر حسم قویه که وقتی مثلا تو کلاس نشستم صداش از تو سالن میاد حالم بد میشه قلیم نتدمیزنه استرس میگیرم دیگ فهمیده بودم ک دوسش دارم اما اصلا از شرایطم راضی نبود ولی خب دست خودم ک نبود سعی میکردم سر کلاس اون استاد همش سرم پایین باشه یا اینکه زیاد نرم سرکلاسش اما خب متاسفانه جز درس های اصلیم بود و مجبور بودم 

به همین منوال گذشت و حس من قوی تر شد تا اینکه ی روز شنیدم استادمون زن داره 

باورنکردم اخه حلقه دستش نبود

بعد متوجه شدم اره زن داره

حالم خیلی بده نمیدونم چیکار کنم از خودم متنفرم با اینکه فهمیدم زن داره همچنان دوسش دارم

توروقران بیاید بگید چیکار کنم 😓

حتی ب فکرم رسیده انصراف بدم

چون اونقدر عذاب وجدان دارم ک حالم داره بهم میخوره

میگید چیکارکنم

ایا واقعا عشق از یادم ادم میره

چطور میتونی به کسی حسی پیدا کنی که نمیدونی متاهله یا مجرد فقط زرت دل میبندین. ای بابا شاید اون طرف زن داره نامزد داره بچه داره شاید اصلا تو فاز عشقو عاشقی نباشه شاید اصلا مریض باشه. بر چه اساسی عاشق میشین

اگه مخالف نظرکسی هستین ریپلی نکنین لطفا
چطور میتونی به کسی حسی پیدا کنی که نمیدونی متاهله یا مجرد فقط زرت دل میبندین. ای بابا شاید اون طرف ز ...

نمیدونم واقعا راس میگی مقصر خودم بودم

خیلی سعی کردم جلوی خودم یگیرم اما وقعا دست خودم نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم واقعا راس میگی مقصر خودم بودم خیلی سعی کردم جلوی خودم یگیرم اما وقعا دست خودم نبود

اشکال نداره درس عبرت شد که کسیو چشم بد نگاه نکنی. منظورم از چشم بد یعنی اینکه بیخود و بیجهت نباید عاشق شی

اگه مخالف نظرکسی هستین ریپلی نکنین لطفا