2777
2789
عنوان

واقعا نمی دونم چیکار کنم

95 بازدید | 18 پست

با پارتنرم یه ساله دوستم  چون یه شهر دیگس قرارمون خیلی دیر به دیر بوده ماهی دو سه بار همو کلا دیدیم مسافرتم کم رفتیم  الان داره میشه 2 ماه همو ندیدیم بهش بارها گفتم که نزار این اتفاق بیفته همش میگه شرایطم جور نشده   نه ماشین داره نه بیرونی میریم خیلی اذیتم همه رو بهش گفتم ولی میگه یه مدت شرایطم اینه   من میدونم مشکلش حل میشه می دونم وضعش خوبه الان نمی تونه به دلایلی که داستانش مفصلهذ ولی اینکه به من داره فشار میاد نمی تونم هضم کنم   چرا به من رسید مشکل دار و ندار شده؟  حس می کنم همش میخواد از سادگیم سو استفاده کنه و نمی خواد انگار 

🤕🤕

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شمااا هم ی مدت باهاش نروووو بیرون لهش بگووو ی مدت منم زندگیم اینجوری شده خانوادم بهم فشار اوردن .... اگررر خیییلی اصرار داری بگووو بیاااد بیاد خاستگاری

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

خب شمااا هم ی مدت باهاش نروووو بیرون لهش بگووو ی مدت منم زندگیم اینجوری شده خانوادم بهم فشار اوردن . ...

من دارم خل می شم  میگه اصلا تو این فکرم زیر یه سقف زندگی کنیم ولی  نمی دونم شما باشی تا کی تحمل می کنی؟؟؟

یه چیزی بگو کلثوم خانم

همساده شونم 😪 کات کن با بکی تو شهرتون آشنا شو

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

امشب بهش گفتم تو که میدونستی اینجوریه چرا باهام دوست شدی 

چه پاسخ داد

من دارم خل می شم  میگه اصلا تو این فکرم زیر یه سقف زندگی کنیم ولی  نمی دونم شما باشی ...

خوب چرااا خول میشی صبر کن شرایطش بهتر بشه... اگررر واقعااا تورو بخاد زودتر کارلشو میکنه یا میاد خاستگاری حداقل

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

خوب چرااا خول میشی صبر کن شرایطش بهتر بشه... اگررر واقعااا تورو بخاد زودتر کارلشو میکنه یا میاد خاست ...

شما باشی تا کی صبر می کنی؟ بچه دوستم دو ماهه میخوایم ببینیمش  آبروم داره میره  بچه بدنیا میاد زشت نیس ادم دیر بره خدایی؟

هیچی سکوت می کنه

از ادمی که حرف نمیزنه شوهر در نمیاد دق مرگ میشه بیخیالش شو

شما باشی تا کی صبر می کنی؟ بچه دوستم دو ماهه میخوایم ببینیمش  آبروم داره میره  بچه بد ...

متوحه نشدم چی گفتی واصح تر بگووووو

متوحه نشدم چی گفتی واصح تر بگووووو

شما یه دوست زن و شوهر داری بعد  ابان بچشون دنیا اومده اونوقت قراره با پارتنرت بری بچشون ببینی الان  این همه مدت گذشته  نیومده