2777
2789
عنوان

واقعا نمی دونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 18 پست

سلام

این روابط تهش پوچه

طرفت اگر میخوادت بیاد خواستگاریت اگر میگه دستم تنگه پول ندارم فلان ندارم بهونه میاره تو زرنگ باش بگو من دختری نیستم رل بزنم دوست بشم و مخفیانه بیام دیدنت و... اگرمنو میخوای بیا خواستگاری اگر هدفت سرگرمی و سک س و سو استفادست  من ارزش برا خودم قایلم  برو دنبال کس دیگه من اهلش نیستم.

اگر گفت اشنا شیم به درد  هم خوردیم بیام خواستگاریت بگو خانوادت بگ و بیان خواستگاری تو هین خواستگاری با هم اشنا هم میشیم .

اگر گفت من عاشقتم دوست دارم و..ولی الان شرایط ازدواج ندارم بگو اوکی برو هر وقت شرایط ازدواج داشتی بیا .

امیدوارم با هم رابطه ج ن سی نداشته باشین تو این یکی دو سال.

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
شما یه دوست زن و شوهر داری بعد  ابان بچشون دنیا اومده اونوقت قراره با پارتنرت بری بچشون ب ...

خب اون نیااااد برو خودت تنها ببینشووون... اینقدر وابسته دوست پسر نباااش... هر کاری داری خودت انجام بده حالااا اونم یا راهش دوره یا هر مشکلی داره زیاد توقع نکن

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اون نیااااد برو خودت تنها ببینشووون... اینقدر وابسته دوست پسر نباااش... هر کاری داری خودت انجام ب ...

بعدشم اون نههه دوست پسر خوووبیه نه شوهر خووبی مبشه رهاش کن کم کم... بگرد ب دنبال کسی ک نزدیکت باااشه و مناسب روحیه خودت بااشه

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد