یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا من ویروس گرفتم تبخال ، بعد یه مدت بدنم حس میکردم تغییر کرده هر چی دکتر میرفتم معلوم نمیشد از چیه بعد یه مدت دکتر برام ازمایشات خودایمنی نوشت جواب خودایمنی کبد مثبت شد بعد دوباره تکرار کردم منفی شد گفتن نداری بعد یه مدت یه دردی توی تخمدانام میپیچید برام ازمایش نوشتن گفتن fsh بالاست من پریودام هم حجمش یهویی کم شده بود دکتر برام ازمایش داد گفت تخمدانات داره نارسا میشه ولی تشخیص نمیدادن از چیه منم اقدام کردم به بارداری که ماه دوم باردار شدم ولی تو بارداری هم مشکلات زیاد داشتم مفصل درد گرفتم تو بارداری ، گفتن اون ویروس تبخال سیستم ایمنیت رو از تعادل خارج کرده ولی معلوم نمیشد از چیه خونم لخته میشد جفتم مشکل پیدا کرد اسپرین میخوردم حالا تازه زایمان کردم دکتر گفته تا چهل روز بعد زایمانت صبر کن اثر هورمونای بارداری بره دوباره ازمایش بده ، خیلی کلافه شدم گفتن مشکل ایمنیه ولی نمیتونن تشخیص بدن ، شما اول برو دکتر رزاقی همه ازمایشارو بده بعد باردار شو من خیلی استرس گرفتم تو بازداریم هنوز تکلیفم معلوم نیست
خدا کنه مشکل ایمنی نداشته باشه خیلی درد بدیه رزاقی دکتر غدد یا زنان؟
اره خیلی بده مشکل ایمنی پدر ادم رو درمیاره ، من الان نگرانم خدای نکرده رو بچه هم اثر گذاشته باشه ، دکتر زنانه ولی خیلی خوبه قشنگ مشکل رو پیدا میکنه ، مشکل خودایمنی یا نمیزاره باردار شه ادم یا باعث سقط میشه یا بارداری پرخطر