2777
2789
عنوان

بچه هاا لطفا بیاین کمک

58 بازدید | 2 پست

بچه ها من ۱۳ سالمه و به بازیگری علاقه دارم ولی مامان و بابام نمیزارن وارد دنیای بازیگری شم میگن عاقبت نداره به نظرتون چجوری راضیشون کنم؟

۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم‌ معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم

عزیزم واقعا همه دنیای بازیگری این چیزی نیست که تو تلویزیون میبینی خییییلی چیزای دیگه هم هست 

بنظرم اول قشنننننگ تحقیق درست و حسابی بکن از محیطش فضاش کارایی که باید بکنی اتفاقایی که ممکنه بیوفته و تو باید براشون آماده باشی و............. 

بعد تصمیم نهایی تو بگیر 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

منم همینطور بودم مامانم اینا نزاشتن و الان دارم ب حرفاشون پی میبرم راست میگن ب حرفشون گوش کن منم از بچگی علاقه داشتم ولی الان منصرف شدم 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.