2777
2789
عنوان

حیوان آزاری.... حالم خیلی بده نمیدونم چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 74 پست
😔🥹💔ای خدا 😢.

خدا کمکش کنه فقط

ببخشید ناراحتتون کردم

گوسفند ها میدانند که چوپان دوستشان دارداما نمی دانند که چوپان دوست صمیمی قصاب است...💫 .   ازیک گونی تهی انتظار صاف ایستادن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری من ندیده دلم گرفت😭 اسی سگا زایمان میکنن ۴ ۵ تا بچه میارن همشو برده فروخته لابد

اره این زایمان کرده بود من رفتم پیش گفتم فقط یه بچه اوورد گفت اره فهمیدم داره دروغ میگه 

اخه لعنت بهش یدونه براش میزاشتی حداقل با یکی سرگرم میشد 

نمیدونی موقع زایمانش چه دردی داشت جیغ میزد من میشنیدم

نمیدونم چی بگم

خدا شاهده

گوسفند ها میدانند که چوپان دوستشان دارداما نمی دانند که چوپان دوست صمیمی قصاب است...💫 .   ازیک گونی تهی انتظار صاف ایستادن 
🥺الهی آمین نه گاهی وقتا باید اطلاع رسانی بشه اگه کسی یه حیوان بی آزار میبینه کمکش کنه اون از هر چی ...

دقیقا همینطوره پاک تر از احساسات سگ ندیدم چجوری میتونن بازی بگیرنشون

❤🙏🏻🌸

بعضی ادما همینقد پست و خودخواهن دیگه ایشالا تقاصشو پس بده

مطمئنم

قلبم مچاله شد 💔

خدا کمکش کنه واقعا دلم سوخت

انقد که حالش بده پدرم که هیچ وقت گریه نمیکنه دیدم داشت براش اشک میریخت

یاابلفضل یهومنوانگاربرق گرف سرم آب داغ ریختن اون طفلک الان دنبال بچه هاشه الهییی

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍