2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بگم  مااینجا همدیگه رو اصلا نمیشناسیم پس امیدوارم نگید گفتنش ریاهست توتاپیکام هست دوسال پیش سرمشکلی که داشتم چله حق شناسو خوندم روز ۳۸ یه خواب  خیلی عجیب دیدم که خواب این بود که

خوندم تا رسیدم‌ روز ۳۸ شب خواب عجیبی دیدم خواب دیدم تو یه بیابون خشک وبی  اب وعلفیم  رفتم جلو رسیدم به یه جمعیت زیادی که تلاش میکردن از یه پله برن بالا بعضیها میتونستن ولی بعضیها هم نه منم تلاش کردم از پله هابرم تونستم برم بالا به بالاکه رسیدم میخواستم‌ طناب وصل کنم ولی نداشتم ناراحت شدم دست کردم تو جیبم دیدم کتابچه زیارتم تو جیبمه و یه بندهم هست  خوشحال بند و بستم از بالا پله ها‌دیدم‌شوهرم پایین پلهاست نگام میکنه  خوشحال میگفتم بستم بندو حامد خوشحال باش 😭طنابو بستم اومدم پایین تو پلها یه نوزاد دیدم که گریه میکرد ناراحت شدم داد میزدم مادراین کجاست کسی نبود بلندش کردم یهو دیدم دارم‌شیرش میدم 

بعد حاجت رواییم سراپا نمیشناختم‌ مینشستم پامیشدم شکرخدارومیکردم ولی همچنان این خواب تو ذهنم بود که این نوزاد تو پله ها تو خوابم کی بود ؟ چه حکمتی داشت من چنین خوابیو دیدم