سلام ، یکی از اشناها بچه به سرپرستی گرفته ، این بچه حدودا یه ماه اس ، فقط ما میدونیم که بچه خودشون نیست به بقیه گفتن تولدش با کمک رحم اجاره ای بوده و بچه از خودشونه . قراره مستقیما رو در رو شم باهاشون از طرفی فامیلاشونم اونجان نباید کسی بفهمه بچه خودشون نیست.چطور تبریک بگم که هم یه جور نباشه دل خانوم بشکنه و هم پیش فامیلاشون سوتی نداده باشم😑راهنمایی کنین لطفا.
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
ولی ناراحت نمیشن مطمعن باش اونا بچه رو مال خودشون میدونن الان
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
وقتی بچه کسی به دنیا میاد چجور تبریک میگی اینم همونجور وااا الان مگه فرقش چیه این چه سوالی بود آخه ...
والا
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
همون عادی بگو قدمش مبارک باشه این تفکرت که بخوای همش مواظب باشی بیشتر اذیتش میکنه عادی باش
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹