2777
2789

سلام ، یکی از اشناها بچه به سرپرستی گرفته ،  این بچه  حدودا یه ماه اس ، فقط ما میدونیم که بچه خودشون نیست به بقیه گفتن تولدش با کمک  رحم اجاره ای بوده و بچه از خودشونه . قراره مستقیما رو در رو شم باهاشون از طرفی فامیلاشونم اونجان نباید کسی بفهمه بچه خودشون نیست.چطور تبریک بگم  که هم یه جور نباشه دل خانوم بشکنه و هم پیش فامیلاشون سوتی نداده باشم😑راهنمایی کنین لطفا.

🌸

زیر سایتون بزرگ بشه. خداحفظش کنه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی بچه کسی به دنیا میاد چجور تبریک میگی اینم همونجور

وااا الان مگه فرقش چیه این چه سوالی بود آخه 💔

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ولی ناراحت نمیشن مطمعن باش اونا بچه رو مال خودشون میدونن الان

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

همونجوری که قبلا به بقیه زوجایی که بچه دار شدن تبریک گفتی 

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

بگو قدمش مبارک باشه و خدا حفظش کنه براتون چقدر نازه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
سایه اش مستدام باشه رو واسه نوزاد میشه گفت ؟

سایه اش مستدام که برا آدم بزرگ و معمولا پدر مادر میگن نه نوزاد

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

وقتی بچه کسی به دنیا میاد چجور تبریک میگی اینم همونجور وااا الان مگه فرقش چیه این چه سوالی بود آخه ...

والا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم خوشحالم از ته دلم. همیشه سایش مستدام باشه.

این خیلییی بد بود

ببخشید ناراحت نشیدا ولی خییییلی بده

همون عادی بگو قدمش مبارک باشه این تفکرت که بخوای همش مواظب باشی بیشتر اذیتش میکنه عادی باش 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

زیر سایتون بزرگ بشه. خداحفظش کنه

برا بزرگترا میگن اینو