2777
2789
عنوان

بچها گند زدم حسابی بیاین بگم 😐🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 2363 بازدید | 72 پست
بله بهشون حق میدم  مخصوصاً من که با دست خودم بستری برای شک کردن درست کردم  عزیزم من چکار ...

بگو اون لحظه عموم تو ذهنم اومده بود دلم براش تنگ شده بود ناخوداگاه اینطوری تایپ کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خب نگفت چرا وسط چت اسم عموتو آوردی؟ شرایط سختیه، صبر کن ببین چی میشه شاید از کنار این موضوع را ...

من گفتم تولد دختر عموم نگاه میکردم دلم براش تنگ شده بود تو ذهنم بود . واقعا هم نگاه کردم اما درگیر اسم عموم نشدم 😐🔪

این حمید بیمارستان گند زد به همه چی 

عزیزم بهش گفتم اسم عموم حمید 😐 یهو اینو عوض کنم بد نباشه  یعنی اسمش فرید هم بود خوب بود اصلا ...

فعلا منتظر باش  ببین حرکتش چیه اگه پیگیر شد بگو قبل تو با عموم چت میکردم الانم یکم با هموت چت کن یه وقت لازم شد اسکرین بده فقط ساعت پایین پیامها مشگل میشه اگه نکته بین باشه

بگو اون لحظه عموم تو ذهنم اومده بود دلم براش تنگ شده بود ناخوداگاه اینطوری تایپ کردم 

منم همینو گفتم 

گفتم دلم تنگ شده بود فیلم تولد دختر عموم دیدم یادشون بودم بعد شماره عموم گرفت و بعدش کار پیش اومد و فعلا حرف نزدیم

فعلا منتظر باش  ببین حرکتش چیه اگه پیگیر شد بگو قبل تو با عموم چت میکردم الانم یکم با هموت چت ک ...

قربونت 

واقعا محیط کارمون کم کم داره روی روانم اثر میگذاره 

از مراجعه کننده ها و همراه ها بگیر تا کادری ها 

امروز بشدت خسته بود مغزم . فکر کن تایپ کردم حمید 😐🔪

ای خدا حتی از دهنم در نرفته ویس نبود 

تایپپپپپپ

من گفتم تولد دختر عموم نگاه میکردم دلم براش تنگ شده بود تو ذهنم بود . واقعا هم نگاه کردم اما درگیر ا ...

اگ ۱۰ بار دیگم پرسید همین چیزی گفتیو بگو

اگ الان ی چیز دیگ بگی میگه دروع میگی ک حرفتو عوض میکنی

اگ از اول میگفتی اسم همکارمه فرق داشت ولی الان تغییر نده حرفتو

اگ ۱۰ بار دیگم پرسید همین چیزی گفتیو بگو اگ الان ی چیز دیگ بگی میگه دروع میگی ک حرفتو عوض میکنی اگ ...

دقیقاً عزیزم 

درسته جز راست نباید گفت هر راست نشاید گفت

من می‌خوام چهار سالی کار کنم بعد بچه خودم نمی رم سرکار 

بگم اسم همکارم میگه به اسم کوچیک صدا کردی ؟

بیاد از خودش بورسه ممکن حرفی بزنه چون این آقای حمید بهم بی حس نیست.

الان میگم به عموم بگم اگه زنگی زد بدونه 

ای خدا فکر کن من چقدر خسته بودم تایپ کردم حمید 😭😭😭

من گفتم تولد دختر عموم نگاه میکردم دلم براش تنگ شده بود تو ذهنم بود . واقعا هم نگاه کردم اما درگیر ا ...

اره. همین خوبه بگو تولد دخترعموم بود برای همین به دختر عموم  و عموم فکر میکردم، خدا لعنت کنه حمید بیمارستانو😂

اره. همین خوبه بگو تولد دخترعموم بود برای همین به دختر عموم  و عموم فکر میکردم، خدا لعنت کنه حم ...

ایشالا سوسک بره تو جورابش😐🔪

بخدا صبح تو بیمارستان مغزم خورد 

عصر هم با اسمش گند زد به روزم 

قربونت تولد دختر عموم دوماه پیش بوده 

من تازه ازدواج کرده بودم اسم شوهرم رو اشتباه گفتم اونم چندبار

عزیرم چکار کردی بعدش ؟

من ایشون دوریم. ایشون جنوب کشور داخل پالایشگاه نفتی تنها راه ارتباطی مون مجازی 🥲

تو تایپ گفتم خیلی بد شد خیلیییییی

ببین یه اتفاقیه ک افتاده 

حالا میگفتی از خستگیه

اسم یکی از بیمارامه 

داشتم برگه ترخیص میخوندم نمیدونم شرح حال میخوندم اشتباهی تایپ کردم

یا بگو فکرم رو عموم بود از دهنم در اومد

اصلا و ابدا اصل ماجرا رو نگو چون تبعات بدی داره

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ببین یه اتفاقیه ک افتاده  حالا میگفتی از خستگیه اسم یکی از بیمارامه  داشتم برگه ترخیص م ...

مرسی از فهم ات

دقیقاً اینکه دوستان میگن راستش بگو نمی دونند گفتنش ممکن چقدر مشکل ساز بشه کوچکترینش هم اینکه نگذاره برم سرکار که من بپولش نیاز دارم برای جمع جور کردن جهیزیه ام .

تنها حرفی که یادم اومد گفتم تولد دختر عموم نگاه میکرد یاد عموم افتادم . دختر عموم شش سالش و چندتا عکس فیلم دادم .

شماره عموم هم دادم دیگه بنظرت کاری کنم حرفی بزنم ؟

مرسی از فهم ات دقیقاً اینکه دوستان میگن راستش بگو نمی دونند گفتنش ممکن چقدر مشکل ساز بشه کوچکترینش ...

ببین من درک میکنم حال تورو

صداقت در صورتی خوبه که آسیب بزرگی نزنه به رابطه 

آفرین همین خوبه 

دیگه زیاد هم پیگیر نشو هی سعی ب اثبات نداشته باش

همین توضیح کافیه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋