2777
2789
عنوان

بچها گند زدم حسابی بیاین بگم 😐🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 2359 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم متعصب و غیرتی  با این که تحصیلات دارند اما با کار من داخل بیمارستان مشکل داره

ای بابا چه بد 

🤍خدایا ! من توکل کردم و تو، کل راهو برام هموار کردی. من تمام خودم رو میذارم برای این راهی که شروع کردم و راضی ام به هر آنچه که برای آیندم مقدر میشه🕊🌿
با ادم شکاک که نمیشه تشکیل زندگی داد به خصوص شما که تو محیطی هستی که میگی جوا صمیمیه  یعنی دی ...

عزیزم شکاک نیست  میگه من تو شبنم صدا میزدم جای رویا تو چکار میکردی ؟

بعدش این آقا حمید🔪😐 ازم خوشش میاد حتی پیشنهاد هم داده 

میدونی جالب کجاست این موضوع برعکس میشد ۹۹ درصد کامنتا میشد::: داره خیانت میکنه،فقط کات،بدرد نمیخوره، ...

عزیزم من هم خودمو جاش گذاشتم .

من الان چکار کنم 

دهنم بسته میشد با حمید 😐🔪 دعوام نمیشد

میدونی جالب کجاست این موضوع برعکس میشد ۹۹ درصد کامنتا میشد::: داره خیانت میکنه،فقط کات،بدرد نمیخوره، ...

خب اگه میدونستیم اون طرف هم یه همکار داره قضاوتا اینجوری نمیشد حتی اگه برعکس باشه

گفتم عموم منظورم بود گفت شماره اش بده  من عمویی دارم به این اسم و شماره عموم دادم  بعد ک ...

عزیزم خب نگفت چرا وسط چت اسم عموتو آوردی؟ شرایط سختیه، صبر کن ببین چی میشه شاید از کنار این موضوع راحت گذشت 

عزیزم من هم خودمو جاش گذاشتم . من الان چکار کنم  دهنم بسته میشد با حمید 😐🔪 دعوام نمیشد

فعلا که جمعش کردی اگه باور نکرد کشش داد راستشو میگی یا میگی همکارمه قبل تو سر یه موضوع کاری با اون بحثم شد