2777
2789
عنوان

شوهرتون خواب باشه اذیتش میکنین؟😅

| مشاهده متن کامل بحث + 2052 بازدید | 64 پست
چون وحشیه نوچ ولی تو بکن

برای منم خودشم تلافی میکنه گاهی😂

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با توجه به اینکه خودم ب شدت بدم میاد وقتی خوابم یکی مزاحم شه و کرم بریزه و خوابمو بپرونه ن خوشم نمی ...

درسته

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
نکنی اینکار و ها دیدی ناخودآگاه زد بلایی سرت اورد

نه بابا میدونم چقدر درد داره 

خوش به حالت شوهر به این خوبی داری که میایی اینا رو تعریف میکنی و میخندی‌. شوهر آشغال من اگه این کارا ...

عزیزم 🥺ببخش اگه ناراحتت کردم

عزیزم 🥺ببخش اگه ناراحتت کردم

نه عزیزم من برای شما خوشحال شدم انشالله همیشه بخندی و شاد باشی🌹🌹🌹

برای خودمم که همیشه ناراحتم دیگه میدونم با چه روانی‌ای ازدواج کرده‌ام

توکل به خدا🌿

والا برا من تو خواب هم اذیت میکنه انقد ک حرف میزنه و اهنگ میخونه و راه میره و تکون میخوره ،ینی ارزومه یبار اروم بخابه ک منم بتونم بخابم با این خوابه سبکم همش بیدارم از دستش 

نکنی اینکار و ها دیدی ناخودآگاه زد بلایی سرت اورد

😁شوخی کردم بابا

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

نه عزیزم من برای شما خوشحال شدم انشالله همیشه بخندی و شاد باشی🌹🌹🌹 برای خودمم که همیشه ناراحتم دی ...

ممنون قربونتون برم که انقدر مهربونین❤️

از خدا میخوام به اندازه مهربونیتون بهتون ارامش و خوشبختی بده😘

والا برا من تو خواب هم اذیت میکنه انقد ک حرف میزنه و اهنگ میخونه و راه میره و تکون میخوره ،ینی ارزوم ...

اخی وقتی خیلی خسته ان اکثرا حرف میزنن 

دنبال شر میگردی خواهر این چیزارو یاد ملت میدی میخوای فردا سایت پر بشه از تاپیک دیشب کتک خوردم🤭

😂😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

😂😂😂نمیدونم با خودم فکر کردم مو راحت تره🤦🏻‍♀️😂😂

موهای این بدبخت رو ولش کن خودش چن روز دیگه کچل میشا دلت میسوزه😂

موهای این بدبخت رو ولش کن خودش چن روز دیگه کچل میشا دلت میسوزه😂

نه بابا خودش یه عالمه مو داره😂😂

ولی باش با موهاش کار ندارم😂