2777
2789
عنوان

شوهرتون خواب باشه اذیتش میکنین؟😅

| مشاهده متن کامل بحث + 2052 بازدید | 64 پست
آره اما اذیت کردنش توخواب عواقب بدی برام داره

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
ن بابا پایه‌ان هم بابام هم عموم

ایول بهشون چه خوب

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار شوهرم خواب بود یه ذره آب پاشیدم جلو شلوارش وقتی بیدار شده بود به خودش شک کرده بود فک میکرد شاشیده🤣

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
من یه بار شوهرم خواب بود یه ذره آب پاشیدم جلو شلوارش وقتی بیدار شده بود به خودش شک کرده بود فک میکرد ...

وااای خیلی باحالیییی😂😂منم یه بار امتحان میکنم

حالا من دستام اگر یخ باشه میبرم زیر تیشرتش میپره هوا😂

وااای خیلی باحالیییی😂😂منم یه بار امتحان میکنم حالا من دستام اگر یخ باشه میبرم زیر تیشترش میپره هو ...

اینو جرئت نمیکنم خواهر یهو پا میشه میزنه زیر گوشم بیا درستش کن

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
بابا همین ملایم هام وقتی تو اوج خوابی از صدتا ناملایم بدتره آدم عصبی میشه چون بدخواب میشی دیگه

اره خداییش اینو قبول دارم منم البته بی حد و اندازه اذیت نمیکنم 

نه 

چون اگر اون این حرکتو بزنه عصبی میشم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اینو جرئت نمیکنم خواهر یهو پا میشه میزنه زیر گوشم بیا درستش کن

ای جانم انجام نده منم چند بار انجام دادم دلم سوخت بهش🤦🏻‍♀️😂

نه  چون اگر اون این حرکتو بزنه عصبی میشم

اها پس کار خوبی میکنین

نه بابا گناه داره

اگ بدخواب بشه دیگه خوابش نمیبره اذیت میشه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
نه بابا گناه داره اگ بدخواب بشه دیگه خوابش نمیبره اذیت میشه

منم دلم بهش میسوزه همیشه انجام نمیدم بعضی وقتا

چون وحشیه نوچ

ولی تو بکن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡