2777
2789
عنوان

شوهرتون خواب باشه اذیتش میکنین؟😅

| مشاهده متن کامل بحث + 2052 بازدید | 64 پست
شکنجه اش نمیخوام بدم که😂 گاهی موی سرشو میکشم یه دونشو یا مثلا یه عالمه بوسش میکنم😂

ملعون سیبیلش از مو سرش مهمتره؟😂 نه به خشونت علیه مردان

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

نه مگه آزار دارم.بنده خدا خسته کوفته میرسه خونه و دلش آرامش میخواد.

میدونم منم منظورم مثلا اذیت های ملایم بود 

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر خوبی داری که چیزی بهت نمیگه !  آدم تو خواب کسی رو اذیت نمیکنه …

منظورم اذیت اونطوری نبود بوس کردن منظورمه یا مثلا با موهاش بازی کردن

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
متاسفم ولی شوهر ندارم😂🚶🏻‍♀️

خوبه نداری😂

😑 میدونستم وسطاش به بوس و +۱۸ میرسی 

نه بابا مثبت هیجده نه 

اصلا نمیفهمه گاهی انقدر خستس😂

ی دفعع ک عموم خاب بود با زن عموم تخم مرغ گذاشتیم رو گوشش بعد صدای پشه هم دان کردم گرفتم سمت گوشش دست ...

عجب کاری کردین😂😂هیچی نگفت؟؟

میدونم منم منظورم مثلا اذیت های ملایم بود 

بوسیدن که اذیت حساب نمیشه ، از این مدل اذیتا هرچقدر دوست داشتی بکن تازه کیف هم میکنه شوهرت ولی اگه اینجوری بیدارش کنی ، شروعش با خودته تموم کردنش با شوهرت 😂😂

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ملعون سیبیلش از مو سرش مهمتره؟😂 نه به خشونت علیه مردان

😂😂😂نمیدونم با خودم فکر کردم مو راحت تره🤦🏻‍♀️😂😂

با موچین یه نخ از سیبیلشو بکن خوششون میاد مردا

دنبال شر میگردی خواهر این چیزارو یاد ملت میدی میخوای فردا سایت پر بشه از تاپیک دیشب کتک خوردم🤭

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
بوسیدن که اذیت حساب نمیشه ، از این مدل اذیتا هرچقدر دوست داشتی بکن تازه کیف هم میکنه شوهرت  ولی ...

خب وقتی خستس همون بوس هم کلافش میکنه زیادش برای همین میگم اذیت😂😂🤦🏻‍♀️

بعدمیگن چرا طلاق زیاد شده بگیر بشین دیگه اذیت نکن می‌ترسه یهو ی دونه میزنه زیر گوشت تو هم بهت برمیخو ...

نه بابا حواسم هست بی حد و اندازه نیست جنبشو داره