2777
2789

اینکه اونیکه منتظرم گذاشته ، از بلاتکلیفی درم بیاره ، 

یه غریبه بی وجدان یک ماه از وقت منو گرفته و بعد اطمینان دادن بهم الان تلفنشو م نمیده ،و همش تو پیام امروز فردا میکنه ، خیلی زشته و بیوجدانی هست ک قلب کسیو بشکونی و بازیش بدب و منتظرش بزاری ، در رابطه با کار هست این قضیه ، خداوند خونی ک ب دلم کرده این دوروز ب قلب خودش بزنه ب حق علی  ، من هیچوقت ب کسی بدی نمیکنم ،این آدمم اصلااااااااااا بهش  نمیخورد همچین آدمی باشه ، به همه آدمای ب ظاهر خوب بد بین شدم ، خون ب دلم کرد ،بازیم داد خدا ازش ،نگذره ،شمارو ب خدا ،فقط ی صلوات بفرستید هدیه به حضرت علی ع برای این دل شکستم ، تا از بلاتکلیفی درم بیاره این بیوجدان  و راه خوبی  برام باز شه

ب شهدا پناه ببر  یا برو سر خاک نزدیکان  ازشون بخواه

با اینکه صدتا غریبست و انتظار از غریبه ها اشتباهه ، نمیدونم چرا دلم شکسته، خیلی آدم بیوجدان و بیخدایی باید باشه طرف ک آدمو بازی بده و سه  روز پشت سر هم بگه فلان  ساعت  بهتون زنگ میزنم ،بعد نزنه ،انگار بازیت بده رسما ، چقدر آدم میتونه بیخدا باشه آخه ،دلم از وجود همچین آدمایی شکسته ، تا حالا تو عمرم این مدل آدم ندیده بودم ، منکه بدی بهش نکردم ، ک سه روز منو سر بدوعونه و دستم بندازه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینکه صدتا غریبست و انتظار از غریبه ها اشتباهه ، نمیدونم چرا دلم شکسته، خیلی آدم بیوجدان و بیخدای ...

کسی ک ارزشی قائل نمیشه زیاد برای زندگی مشترک روش حساب نکن شاید مصلحت اینه ک فعلا تنها و مجرد باشی 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

چقدر درکت میکنمممم🥲

منم اینطور مسائل واسم پیش اومده 

یه هفته کامل صبر کردم اخرشم پیچوندن منو، انقدر اذیت شدم که حد نداره 

ما ساده دلان ساکن کوی غم و دردیم، در عشق شکست خورده ولی توبه نکردیم.

کسی ک ارزشی قائل نمیشه زیاد برای زندگی مشترک روش حساب نکن شاید مصلحت اینه ک فعلا تنها و مجرد باشی&nb ...

مگه گفت مربوط به ازدواج یا خواستگار طرف🤔🤔🤔گفت مربوط به کاره

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

عزیزم چرا خودت دست برنمیداری؟ طرف چجوری بهت بگه زنگ نزن پیام نده  سرکاری متوجه شو دیگه ای بابا!!!!

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

چقدر درکت میکنمممم🥲 منم اینطور مسائل واسم پیش اومده  یه هفته کامل صبر کردم اخرشم پیچوندن منو ...

😭من یه ماهه رفتم و اومدم ، طرف گفت روتون حساب کردم ، منم گفتم ، اوکی ، هر وقت گفتن رفتم، حالا بازیم داد ، بیخدا

عزیزم چرا خودت دست برنمیداری؟ طرف چجوری بهت بگه زنگ نزن پیام نده  سرکاری متوجه شو دیگه ای بابا! ...

آره دیگه امروز ۳ روز گذشته ، خودمو کوچیک نمیکنم دیگه ، قضیه اینه ک طرف ، نمیدونم روش نمیشه بگه نیا دیگه  ، یا بیخداست و داره از بازی دادن لذت میبره، منم اگه بهش ز زدم رو حساب قولها و وعده های خود بیوجدانش بود، وگرنه من خیلی مغرورم ، برای هیچی التماس کسیو نمیکنم، 

آره دیگه امروز ۳ روز گذشته ، خودمو کوچیک نمیکنم دیگه ، قضیه اینه ک طرف ، نمیدونم روش نمیشه بگه نیا د ...

من فکر میکنم روش نمیشه میخواد تو خودت خسته بشی ول کن اصلا زنگ نزن دیگه مهم نیست فراموش کن و خودتو ناراحت نکن 

عزیزم چرا خودت دست برنمیداری؟ طرف چجوری بهت بگه زنگ نزن پیام نده  سرکاری متوجه شو دیگه ای بابا! ...

کاش رُک میگفت ، آخه فقط میگفت فلان جام خانم )فلانی)یه ساعت دیگه باهاتون تماس میگریم،،،من منتظر،،، ،روز دوم   خانم  فلانی ساعت ۴ بهتون ز میزنم بابت دیروزم شرمنده  چون مریض بودم زیر سِرُم بودم ، روز سوم با خودم گفتم شرمندس دیگه آدم ب این خوبی ، مگه میشه منو سر کار بزاره ، ز زدم گفت دوساعت دیگه ز میزنم بهتون ، باز نزد ، دیگه بعد سه روز با این مکالمات ک بینمون ردوبدل شده شمام باشی دو دل میمونی و در شگفت ک خدایا چیکار داره میکنه این 

اشتباه فکر  میکردم طرف گرفتاری براش پیش اومده بود ، ولی زدم ب سیم آخرو صبرم سر اومد ، پیام حرص درآوری بهش زدم و خداحفظی کردم ، اونم گفت  ، حالا ک اینارو گفتی ، دیگه نمیخواد بیای 😭🤣🤕 ولی بازم میگم تقصیر خودش  بود 

هر کی باشه بعد از ۳ روز سر کار بودن ، فکر منفی میکنه، پیامبر ک نیستم ، نتیجه اخلاقی و عبرتی ک از من خوشبخت میتونید بگیرید اینه ک صبرتون رو زیاد کنید ، عصبانیتتون رو هم کنترل کنید😭