2777
2789

منم نگفتم چون هرموقع  بهش اعتماد کردم وکمک خواستم گفتم مادره دلش به حال زندگی پسرش میسوزه  کاری کرد از رفتار خودم پشیمون شدم  فهمیدم مادر نیست فقط بفکر خودشه

هرجوری باخودم فکر کردم نتونستم زنگ بزنم 

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴
منم نگفتم چون تا حالا فقط ازشون شر بهم رسیده منم غیر خوبی و احترام چیزی نداشتم براشون ولی بی لیاقتن ...

یبار به مادرشوهر گفتم شوهرمو راضی کنه بره  فلان شهر براش یکی از فامیلامون یه شغل درست کرده بخدا کاری کرد که شوهرم شد دشمن من  تهشم مادرشوهرم گفت اگه این بره کی کشاورزی مارو جمع کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زنگ نزدم چون خودش هیچ اعتقادی نسبت به مناسبتها نداره تولد یلدا و هر چیزی منم مثل خودش رفتار میکن ...

والا من یه چیزی به دلم مونده وقتی دانشگاه قبول  شدم مادرشوهرم اصلا به روی خودش نیاورد من دیگه بهش هیچیو تبربگ نمیگم 

والان اگه حتی برم سرکارم بهشون خبر نمیدم 

روز مادره... هر کس به مادر خودش زنگ میزنه  هرچند خودم با اینکه از شوهرمو مادرش دل خوشی ندارم ب ...

من قبل زنگ میزدم ولی انقدر بد تا کرده دوساله زنگ نمیزنم