2777
2789
عنوان

مامانم برگشته میگه تو بی ادب شدی !!!!

223 بازدید | 10 پست

تلویزیون داشت یه شخصی رو نشون میداد که فوت کرده 

برگشتم گفتم چرا تا موقعی که زنده اند نشونشون نمی‌دن 

مامانم حرفم رو قطع کرد و گفت آره نشونشون بدن که همه میشناسند و باور نمیکنن و.....

برگشتم گفتم مامان بزار حرفممو تموم کنم بعد جانب داری کن 

برگشت گفت آره تو بی ادب شدی و دیگه ادب نداریو و....

خدایی حق اینجا با کیه ؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا برگشته بود؟ حالا از راه رسیده سر به سرش نمیذاشتی

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

عادیه 

مادر است دیگر 

یبار مامانم داشت با

ه شوخی هلم میداد عقب کمرم خورد ب صندلی میز غذاخوری هی گفتم بس کن بس کن بس نکرد به اندازه ۵ سانتی متر اروم هلش دادم

از اون ب بعد هرروز میگف تو ک دیگه دست رو مامانت بلند میکنی نمیتونی مثلا ظرف بشوری یا نمیدونم مثلا اب بخوری😂😂بعد یه هفته ک اروم شد فقط ب این کارش میخندیدیم😂😂😂

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

حق با هیچکدوم‌

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

حالا خوبه چیزی نگفتی فک کن بی اختیار چه فحشی از دهنت در میومد فک کنم مامانت گوشت قربونیتو داشت واس نهار میداد به نی نی سایتیا😂😆

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود