2777
2789

خاستگار راه دور دارم،تقریبا ی ماهه هرشب تلفنی تصویری صحبت میکردیم،تاآشناشیم که بعدش بیان شهرما خاستگاری رسمی.از دو سه شب قبل یهو ارتباطشو به کل قطع کرد،دیروزم بهش زنگ زدم گفت خودم زنگ میزنم،زنگ نزد اما،بنظرتون چیکار کنم؟کارش زشته.به هردلیلی نمیخواست باید رک میگفت😞چرا بعضیا اینجورین؟بدون هیچ بحثی دعوایی چیزی!چطور بخودش اجازه داد

توهم دیگه جوابشو نده

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای خودت حد و مرز تعیین کن مثلا اینکه اگه باید توضیح میداد تا دو روز بعدش باید یه توضبحی میداد اگه نداده پس وقتی زنگ زد اول به حرفاش گوش میدم بعد با کمال احترام ردش میکنم اینم که گوش میدم بهش صرفا برای اینکه یه عمر تو دلم نمونه که چی بود اینجوری شد و ردش میکنم چون تحت هر شرایطی هم که بود میتونست بعد چند ساعت شرایطش رو توضیح بده ولی چون نداده پس ارزشی قایل نیست پس الان که ارزش قائل نیست وای به بعد ازدواج بنابراین ردش میکنی 

بنظرتون زنگ نزنم سوال کنم چیشد بهش؟

نه بزار بفهمه مهم نیست برات و پیگیرش نیستی

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

چندروزه دارم با خودم فکرمیکنم،اصلا بحثی هم نکردیم همه ی اینمدت ک بگم بخاطر اون رفتارم بوده،میخوام زنگ بزنم ازش سوال کنم اما نه طوریکه فک کنه منظورم اینه بیا منو بگیر،بنظرتون چطوری بپرسم ازش ک فقط علتشو بفهمم