جاریم زنگ زد ک چی میخری برا روز مادر گفتم پول گفت چقدر میبری ک مثل هم باشیم منم گفتم 500گفت باشه منم همون پونصد میارم .ما پول و شیرینی بردیم بعد اونا ک آمدن یه دسته گل بزرگ یه جعبه خامه بزرگ با یه کارت هدیه یه میلیونی آورده بود اصلا نمیفهم این کارش یعنی چی
خدایاشکرت نمیدونم حکمتت چیه ک منو لایق مادر شدن نمیدونی....
بره گمشه من میگم تو ک میخواستی یه تومن ببری چرا به من گفتی میخام مث هم باشیم
سادست چون عوضیهههه دیدی که یسریا عوضین ولی دیگه از ی سوراخ دوباره گول نخور بهشم چیزی نگو سری بعدا جبران کن مثل خودش😁 تر بزن به کادوش
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
عزیزم شاید شوهرش گفته که بیشتر بذارن ...ولی یادت باشه ما برای رقابت با قوم شوهر ازدواج نکردیم...پدرومادرهمسرتون احترام و محبت میخوان...هدیه فقط ی قسمتی از محبته...شما باید درس عبرت بگیری دفعه بعد سوالی پرسید بگو نمیدونم تصمیم باهمسرمه
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
در کل خوشحال شدم یه تومن داد چون مادرشوهرم دستش خالی بود از اینکه به من. دروغ گفت ناراحت شدم
واسه مناسب بعدا الکی بگو ۳ تومن میخوام بندازم بعد اونم ۴ میده دست مادرشوهرت پرُه پر میشه
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
به عنوان کسی که این همه سال زندگی مشترک داشتم با ۵ تا جاری
باید بهتون بگم این چیزارو اصلا بیان نکنین! من اولایل ازدواج ۱۵ سال پیش تو دوران سادگی بودم همه چیز رو به جاری هام میگفتم اونا هم یا ازم دست پیشی میگرفتن یا بر علیهم حرفامو استفاده میکردن من تعجب میکردم اما زات جاری همینه....اصلا هیچی رو بهش نگو جاری خوب خیلب کمه .
اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...