2777
2789
عنوان

جاری بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شاید شوهرش گفته که بیشتر بذارن ...ولی یادت باشه ما برای رقابت با قوم شوهر ازدواج نکردیم...پدرو ...

واقعا باید مث خودش باشی تازه من گفتم سماورش خراب شده ولی من نمیتونم بخرم گفت ولش کن گرونه همون پونصد خوبه

خدایاشکرت نمی‌دونم حکمتت چیه ک منو لایق مادر شدن نمیدونی....
خب ازش پرسیدی چی گفت

من اصلا به رو خودم نیاوردم بخدا یه جعبه کیک خامه گرفته بود مث اینایی برا خواستگاری میبرن اینقدر بزرگ بود

به نظرم اونی که ضرر کرد جاریت بود

میدونی کارمنده دستش بازه مادرشوهرم دید من تو پرم خورد گفت حتما این کارت سرکار دادنش برا روز مادر 

واقعا باید مث خودش باشی تازه من گفتم سماورش خراب شده ولی من نمیتونم بخرم گفت ولش کن گرونه همون ...

میفهمم ...نمیشه ی طرفه قضاوت کرد ..اگه خیلی سیاستمندی ک اصلا ب روی خودت نیار ولی اگه حس میکنی تو دلت مونده ی روز ب وقتش شاید سال اینده دوباره ب  همین مناسبت ک رسید و سوال پرسید بگو والا نمیدونم دقیق چی میذاریم با خنده بگو پارسال شوهرم میخواست ی تومن بذاره من گفتم نه عزیزم من با جاری دیگه حرفشو زدیم و زشته عوضش کنم فکرمیکنه ازعمد اینکارو میکنیم ...حالام تا لحظه اخر ی فکری میکنیم...کلا ازمن ب تو نصیحت توهیچ مورد با جاریت تماس نگیر و مشورت نکن و کلا خیلی باهاش قاطی نشو

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
منو بگو شوهرم به مامانم و مامانش یک تومن داده برا منم کادو گرون گرفته، ولی میگه به مادر شوهرم هیچی ن ...

منم شوهرم اصلا نگفت روزت مبارک بعد دیشب همسایمون تو کوچه بود بهش گفت روزت مبارک من دهنم باز مونده بود

خواسته خودشیرینی کنه یک جاری منم همینطوره ولی از بس اخلاقاش گنده خدماتش رو میپذیرن ولی خودشو قبول ن ...

دقیقا مثل همین از بس دعوا رو میکنخ