2777
2789

تو افسرده نیستی تو امادگی ازدواج وبچه دار شدن نداشتی امادگی مسئولیت نداشتی که هم کار خونه بکنی هم مادر باشی مادری کنی هم همسر باشی خیلی دلم شکست وقتی قبول نکنه من روحم مریضه نیاز به کمک و حمایتش دارم ولی قبول نکرده خیلی ناراحت شدم کاریم از دستم برنمیاد 😔

عزیزم سخنرانی دکترخیراندیش رو در مورد افسردگی رو حتما گوش کن. خلاصه اش.حتما گرمیجات زیاد بخور صبحانه ارده شیره. هر روز خرما بخور. منم افسردگی گرفتم علت اش هم شروع فصل سرماست

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

به فکر درمانت باش ولی سعی کن دارو نخوری وضع بدتر میشه شوهرت راست گفته ولی بی مسولیت نیستی تو خسته ای باید درکت کنه وحمایتت کنه دوباره ببرش مشاوره  وزیام به حرفاش فکر نکن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم سخنرانی دکترخیراندیش رو در مورد افسردگی رو حتما گوش کن. خلاصه اش.حتما گرمیجات زیاد بخور صبحانه ...

دقیقا تو این وقتای سال هرسال خیلی خیلی حالم بد میشه اخه خیلی چاق میشم بخوام کلا گرمی بخورم که؟ 

به فکر درمانت باش ولی سعی کن دارو نخوری وضع بدتر میشه شوهرت راست گفته ولی بی مسولیت نیستی تو خسته ای ...

انقدر به حرف دیگران گوش کردم گفتن دارو نخور که روز به روز بدتر شدم اگه وقتی حالم بهتر بود دارو رو شروع میکردم یواش یواش که حالم بهتر شد قطع میکردم دیگه اینطوری نمیشد حالم. مگه وقتی مریض میشه جسممون مگه نمیریم دکتر؟ مگه دارو نمیخوریم؟ چرا انقدر رو قرص اعصاب خوردن مردم انقدر میترسن؟ ولی گاهی روحمونم نیاز به قرص داره ولی نه با قرص فقط باید کنارش سبک زندگی رو عوض کنیم وقتی من دارو نخورم خوب نشم ممکنه خودمو خلاص کنم مثل خیلیای دیگه یا ممکنه اسیب به بچم بزنم بهش وقت نذارم باهاش خوب حرف نزنم یا زندگیمو از دست بدم مدام پرخاش کنم به شوهرم مدام گریه کنم زاری ناله کنم اونم خسته شه ازم 

انقدر به حرف دیگران گوش کردم گفتن دارو نخور که روز به روز بدتر شدم اگه وقتی حالم بهتر بود دارو رو شر ...

داروهای اعصاب واقعا مصره من دخترمو بردم باید روزی 13 تا قرص میخورد  یعنی دکتر هر چی بلده مینویسه تا یکی اثر کنه اگه بتونی یه دکتر خوب پیدا کنی که فقط با یه دارو درمانت کنه حتما این کار رو بکن دکتر نور بالا اگه بتونی نوبت بگیری خیلی خوبه تهران

دقیقا تو این وقتای سال هرسال خیلی خیلی حالم بد میشه اخه خیلی چاق میشم بخوام کلا گرمی بخورم که؟ 

ته عزیزم سردی چاقی و پفی میاره. گرمی لاغر میکنن. یه سرچ تو نت بزن ببین،خصوصیات افراد گرم مزاج و سر مزاج چیه. افراد سرد مزاج(بلغمی) تپل و سفید هستن.برعکس افراد گرم مزاج( صفراوی) پوست تیره و گندمی و لاغر هستن

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم