2777
2789
عنوان

یه خاطره از مردم گیلان

290 بازدید | 17 پست

یه دفعه یادمه منو مامانم رفته بودیم بازار و گردش البته کلا برای مسافرت رفته بودیم شمال بعدش که برگشتیم یه گوشه وایساده بودیم چون مامانم زانوش درد گرفته بود یه آقایی مغازه دار برامون دو تا صندلی آورد و آب معدنی بعد هر چی اصرار کردیم گفت پولی نیست شما هم جای مادر و خواهر من یکم استراحت کنین از طرفی یه بار رفتیم پمپ بنزین یه آقایی اضافی پول کشید آخرشم بهش گفتیم نصفش رو پس نداد و گفت این عیدی من و خلاصه به این نتیجه رسیدم که همه جا خوب و بد داره و نمیشه همه رو جمع بست 

وای گیلانی ها ماهن

منم همچین خاطراتی دارم ازشون

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا تا بفمن مسافری تا دسته نشونت میدن

من گیلانی نیستم ولی از ۹۵ اینجا زندگی میکنم و میتونم بگم مردم گیلان اصلا اینجوری نیستن. مازندرانی ها این مدلی هستن

مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟
ن ولا رفتیم شیراز اینقدر انصاف داشتن

مارفتیم اصفهان به هم شهریای خودشون ارزون میفروختن جنس به ما که مسافر بودیم گرون میگفتن 

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من دراین خنده پر غضه مهارت دارم.. 
من گیلانی نیستم ولی از ۹۵ اینجا زندگی میکنم و میتونم بگم مردم گیلان اصلا اینجوری نیستن. مازندرانی ها ...

رفتیم ماسوله از رفتنمون پشیمون شدیم 

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
هم به شمال مسافرت کردم هم به جنوب .ولی جنوبی ها خیلی منصف تر  هستن

من تا حالا جنوب نرفتم حالا شما رفتی یکم توصیف میکنی که چجوریه یه چیز کلی و اینکه همه مردم پوستشون تیرس یا فقط تصور منه

من گیلانی نیستم ولی از ۹۵ اینجا زندگی میکنم و میتونم بگم مردم گیلان اصلا اینجوری نیستن. مازندرانی ها ...

اره اینو موافقم ماهم رفته بودیم سوپرمارکتشون خرید دستشویی نمیزاشتن بری میگفتن 20تومن بدید به نظرم همه جا ادم خوبو بد هست حتی خودمون تبریزی هستیم اینجا هم خوب و بد داریم

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من دراین خنده پر غضه مهارت دارم.. 
دوست داشتی تعریف کن

مثلا رفتیم ی زیتون سرا فروشنده کلی برامون آورد خوردیم از هرکدوم خیلی امتحان کردیم ب حساب اینکه خب آخرش حساب میکنیم ولی فروشنده گفت ن من پول نمیگیرم مهمون من باشین

گفتیم آخه تست دونه ای یکی ن این همه قبول نکرد

یا مثلا ی جایی رفتیم خرید کردیم کلی هم کلوچه وچای ب عنوان هدیه بهمون داد

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/