2777
2789
عنوان

کیا عروس هلندی دارن؟ عکسشو میذارم ،یلحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 57 پست
باید یه هفته بذاری بمونه تو محیط عادت کنه بعد اقدام کنی برا دستی کردنش

باشه عزیزم

ینی اصلا نرم سمتش ک برش دارم؟

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دون خور شده  خیلی سخت دستی میشه

اره دون خوره کلا 

ای وای داستان دارم پس

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
اگه کلمه و خوندن یاد گرفت نره  اگه فقط بلده جیغ بزنه مادست

من ماده دارم جیغاش رو مخه

حوصلش سر میره جیغ جیغ

یکی در نیزنه جیغ جیغ

صبحا با صدای پرنده های دیگ جیغ جیغ

میخواد بیاد بیرون از قفس جیغ جیغ

نوه هامون میان بازی میکنن اینم جیغ جیغ کنار صدای اونا

خلاصه رو مخی ترین نوع عروس هلندی ماده ست

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋
اگه کلمه و خوندن یاد گرفت نره  اگه فقط بلده جیغ بزنه مادست

فعلا ک فقط جیغ میزنه

4 ماهشه فعلا

البته نمیدونم از کس میتونن حرف بزنن

حداقل ده روز زمان میبره تا اشنا بشه بعد هم باید بهش اجازه بدی خوذش بیاد سمتت. چن تا ویدیو تو یوتویوب ...

مرسی عزیزم میبینم

با دستکش بغلش کن ک گازت نگیره  پرنده رو باید بگیریش تا اهلی بشه  از من ی هفتش بود سرلاک ...

اره باید صبر کنم ،دلم ریش میره هی میرم سمتش اونم دستمو گاز میگیره 

همیشه فوبیای پرنده داشتم میترسم نوک بزنه. حتی یه جوجه ی فسقلی

من از پاش‌میترسم دوتا عروس هلندی گرفته بودیم انقدر گریه کردم فروختیم 😂

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸

هیچ فعلا کاریش نداشته باش تا یک ماه همین طوریه بعد کم کم بهتون عادت می‌کنه 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

من ماده دارم جیغاش رو مخه حوصلش سر میره جیغ جیغ یکی در نیزنه جیغ جیغ صبحا با صدای پرنده های دیگ ج ...

از من ماده مرد هفته پیش شوهرم رفت تو حمام بشورتش افتاد تو اب خفه شد🥲خیلی رو مخ من بود یا گاز میگرفت یا جیغ میکشید 

عروس نرمم اصن دوسش نداشت گازش میگرفت 😂

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره