sa_ye مدیر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 21259 عنوان کیا عروس هلندی دارن؟ عکسشو میذارم ،یلحظه بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 57 پست سلام بچه ها روز مادر مبارکتون باشهدو روزه عروس گرفتیم، 4 ماهشه، نمیدونیم نر یا مادست چیکار کنم سریع باهام اوکی بشه و گاز نگیره؟ کل دستمو زخم کرده😪اسمش گذاشتیم طلابمونه بادگاری 😍😄 من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~• خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤ 1402/10/13 | 19:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sa_ye مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 21259 باید یه هفته بذاری بمونه تو محیط عادت کنه بعد اقدام کنی برا دستی کردنش باشه عزیزمینی اصلا نرم سمتش ک برش دارم؟ من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~• خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤
sa_ye مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 21259 دون خور شده خیلی سخت دستی میشه اره دون خوره کلا ای وای داستان دارم پس من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~• خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤
maedeheidari عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 7900 باشه عزیزم ینی اصلا نرم سمتش ک برش دارم؟ نه بذا تو قفس باشه فقط آب و دونشو بذارجای قفسم تکون نده هر چه از دوست رسد نیکوست...
negar137575 عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 3490 اگه کلمه و خوندن یاد گرفت نره اگه فقط بلده جیغ بزنه مادست من ماده دارم جیغاش رو مخهحوصلش سر میره جیغ جیغیکی در نیزنه جیغ جیغصبحا با صدای پرنده های دیگ جیغ جیغمیخواد بیاد بیرون از قفس جیغ جیغنوه هامون میان بازی میکنن اینم جیغ جیغ کنار صدای اوناخلاصه رو مخی ترین نوع عروس هلندی ماده ست کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋
sa_ye مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 21259 اگه کلمه و خوندن یاد گرفت نره اگه فقط بلده جیغ بزنه مادست فعلا ک فقط جیغ میزنه4 ماهشه فعلاالبته نمیدونم از کس میتونن حرف بزنن من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~• خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤
sa_ye مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 21259 حداقل ده روز زمان میبره تا اشنا بشه بعد هم باید بهش اجازه بدی خوذش بیاد سمتت. چن تا ویدیو تو یوتویوب ... مرسی عزیزم میبینم من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~• خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤
یروزی_برمیگرده عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 9469 فعلا ک فقط جیغ میزنه 4 ماهشه فعلا البته نمیدونم از کس میتونن حرف بزنن همیشه باهاش حرف بزن همشم یکی دوتا کلمه رو بگو تا یه مدت ک خوب یادبگیره بوس بده بیا اینارو زود یادمیگیره
618_marym عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 4898 اولا گاز میگیره کم کم اوک میش باهات بزار دستت گاز بگیره تا بفهمه کاریش نداری
sa_ye مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 21259 با دستکش بغلش کن ک گازت نگیره پرنده رو باید بگیریش تا اهلی بشه از من ی هفتش بود سرلاک ... اره باید صبر کنم ،دلم ریش میره هی میرم سمتش اونم دستمو گاز میگیره من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~• خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤
جیگرررررررررررر عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 11710 همیشه فوبیای پرنده داشتم میترسم نوک بزنه. حتی یه جوجه ی فسقلی من از پاشمیترسم دوتا عروس هلندی گرفته بودیم انقدر گریه کردم فروختیم 😂 «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡ ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
باران7777777777 عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 5928 هیچ فعلا کاریش نداشته باش تا یک ماه همین طوریه بعد کم کم بهتون عادت میکنه به نام حضور آنکه هستم ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨
یه_مردادی_دواتیشه عضویت: 1397/12/26 تعداد پست: 11873 من ماده دارم جیغاش رو مخه حوصلش سر میره جیغ جیغ یکی در نیزنه جیغ جیغ صبحا با صدای پرنده های دیگ ج ... از من ماده مرد هفته پیش شوهرم رفت تو حمام بشورتش افتاد تو اب خفه شد🥲خیلی رو مخ من بود یا گاز میگرفت یا جیغ میکشید عروس نرمم اصن دوسش نداشت گازش میگرفت 😂 مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
nesa11 عضویت: 1391/02/10 تعداد پست: 7309 مشخصه نرهاول آروم آروم دستت رو بکن تو قفس و سعی کن سرش رو بخارونیاین کارو از بیرون قفس هم میتونی بکنی انگشتت رو ببر تو