2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنمو روم نمیشه بگم ولی جدی با این وزنم باز چاق نیستم فقط توپرم بین ۶۳تا ۶۴

عزیزم توپر نداریم که 

یا اضافه وزن داری یا نداری اگه اضافه داری کمش کن اگه نه که مدل هیکلته یپذیرش و شیکش کن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

عزیزم توپر نداریم که  یا اضافه وزن داری یا نداری اگه اضافه داری کمش کن اگه نه که مدل هیکلته یپ ...

ببین اضافه وزن دارم درحد ۶ کیلو ولی تو اندامم مشخص نیست 

سوال این بود با این قدو وزن سایز دو خیلی بزرگه

به نام 

عزیز دلم! سایز ۱ برای منی که قدم صد و پنجاه و هفته؛ ولی پنجاه و چهار کیلو هستم هم یه مقدار تنگه. برای همین سایز ۲ میگیرم. به نظرم برای تو هم همون سایز ۲ جواب بده.

ای بسا آنکس که نمی‌داند خود را چگونه راه ببرد و مدعی در راه بردن دیگران است. « فاوست_ گوته»
دوستمم دقیقا همین قدو وزن شمارو داره ولی همیشه سایز یک برمیداره

نمی‌دونم. شاید استخوان‌بندی و فرم بدن متفاوتی داشته باشیم و دلیلش این باشه. 

ای بسا آنکس که نمی‌داند خود را چگونه راه ببرد و مدعی در راه بردن دیگران است. « فاوست_ گوته»
نمی‌دونم. شاید استخوان‌بندی و فرم بدن متفاوتی داشته باشیم و دلیلش این باشه. 

و البته تفاوت سنی.