2777
2789
عنوان

بخیه سزارین

177 بازدید | 12 پست

خانوما من. یکماهه سزارین شدم دکترم گفته بود بخیه هام پرسیه ولی دوتا گره دو طرفش داشت که با نخ نامرئی بود دکترم گفت همین دوتا گره باید چیده بشه نباید بکشی بخیه رو منم دو طرفشو چیدم ...الان اون نخی که داخل مونده داره از بالای بخیه فشار میاره که بیاد بیرون یجاش هم جمع شده باید چیکار کنم ؟ خیلی هم میخاره و قرمز شده

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

یه طرف گره رو میچینی، از طرف دیگه میکشی که یه نخ حدودا ۱۵ سانتی میاد بیرون.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه طرف گره رو میچینی، از طرف دیگه میکشی که یه نخ حدودا ۱۵ سانتی میاد بیرون.

دکتره گفت نباید از هیچ طرف بکشی ولی نخی که داخل مونده خیلی سفت بود از این نخ نامرئیا بود

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
نمیدونم ولی خارش و قرمزی زیاد طبیعی نیس.حداقل ب منشی دکترت بگو اگر نیاز هس بری پیشش

یبار هم عفونت کرده یه طرفش

طبیعیه..خوب داره ترمیم میشه..مگه نگفته نخ جذبی هست

نه نخ جذبی نبود از این نامرئیا بود 

محل بخیه خوب داره ترمیم میشه..واسه اون نخ به جراح مراجعه کن

این عکس مال بیست روزپیشه الان اونجایی که عفونت کرده بود فرو رفته و خیلی افتضاح شده 

دکتره گفت نباید از هیچ طرف بکشی ولی نخی که داخل مونده خیلی سفت بود از این نخ نامرئیا بود

من که رفتم خود دکتر کشید. اول چک کرد گفت عفونت و چسبندگی نداره به راحتی کشید

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "