2777
2789

الهی الهی به حرمت خانم فاطمه زهرا سال بعد بچه به بغل باشید.🙏🙏🙏

دامنتون سبز🌷🌷🌷

آمین❤️

فاطمه‌ ای فرشته خیرات
بر تو و خاندان تو صلوات
میلاد دختر نبوت، همسر ولایت، مادر امامت، بر شما مبارک باد…

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘

😔🤲

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاالله منم منتظرم امشب خیلی دلم گرفته بود 😭😭

درکت میکنم عزیزم

منم خیلی اشک ها ریختم

خدا به حرمت این روز عزیز حاجت دلتو بده 

برات آیه الکرسی می خونم

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘
😔🤲

عزیزم برای حاجت روایی شما آیه الکرسی می خونم

الهییی🤲🥺🥺🥺 و چقدر سخته این انتظار

عزیزم برای حاجت روایی شما هم آیه الکرسی می خونم

درکت میکنم عزیزم منم خیلی اشک ها ریختم خدا به حرمت این روز عزیز حاجت دلتو بده  برات آیه الکر ...

ممنون عزیزم منم برای شما میخونم ان شاالله حاجتروا بشی 

من ایام شهادت حضرت فاطمه انقدر توسل و نذر و نذری دادن و خلاصه انقدر اون دوتا دههه التماس و گریه و زاری کردم ،، پریودم تاخیر داشت امید داشتم که شده ولی یهویی امروز شدم 😭

انقدر ناراحت بودم دیگه امشب دعا نکردم گفتم خانم منو ندید این همه التماسش کردم 😭

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
ممنون عزیزم منم برای شما میخونم ان شاالله حاجتروا بشی  من ایام شهادت حضرت فاطمه انقدر توسل ...

قربونت برم عزیزم

می دونم چی میگی

کمی حوصله کن

ان شالله خدا تو بهترین زمانش بهت بچه میده شک نکن

قربونت برم عزیزم می دونم چی میگی کمی حوصله کن ان شالله خدا تو بهترین زمانش بهت بچه میده شک نکن

انشاالله توکلم به خداست فقط

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
انشاالله توکلم به خداست فقط

عزیزم

اگه از دارو و اقدام نتیجه نگرفتی برو ای یو آی 

وقت از دست نده

آی یو آی و آی وی اف هیچی اند بخدا 

اگه بحث هزینه است برو بیمارستان دولتی خیلی کم هزینه است

الانم خودتو اذیت نکن

در تلاش باش و دعا کن ولی به زور چیزی از خدا نخواه

خدا به وقتش خواهد داد

توکل کن به بزرگی و مهربونی خدا

عزیزم اگه از دارو و اقدام نتیجه نگرفتی برو ای یو آی  وقت از دست نده آی یو آی و آی وی اف هیچی ...

دکترم میگه زوده هنوز سنمم کمه  عجله نکن تازه شیش هفت ماهه اقدامم....فعلا هم دارو خاص مصرف نکردم فقط متفورمین تا این ماه دوباره برم تازه شروع کنه دارو ....برام دعا کن زود با دارو نتیجه بگیرم

دکترم میگه زوده هنوز سنمم کمه  عجله نکن تازه شیش هفت ماهه اقدامم....فعلا هم دارو خاص مصرف نکردم ...

ان شالله عزیزم

ببین استرس مانع بارداریه

هم کم سنی و هم تازه اقدام کردی 

نگرانی نداره

حوصله کن عزیزدلم

ان شالله عزیزم ببین استرس مانع بارداریه هم کم سنی و هم تازه اقدام کردی  نگرانی نداره حوصله ...

اره صبرم کمه از تابستون که اقدام کردم عجله دارم داغونم داغون 💔🥺