2777
2789

بچه هاشوهرمن اهل سوپرایز کردنه هروقت مناسبتی باشه ازالکی میگه کادو نمیگیرم برات،بعد درس لحظه اخر میگیره ..خلاصه بریم سر اصل مطلب...برا مامانم و مادرشوهرم ی کادویی درنظرگرفته بودم و گفتم بربم بخریم..خلاصه۴تا کادو گرف..دوتاش ست بود اون دوتای دیگرم خودم انتخاب کردم واس مامانا..اومدیم خونه همش فک میکردم اون دوتا ست هارو هم واس من گرفته دیگ..گف یکیش واس ابجی تو یکیش واس ابجی من دوتای دیگ هم واس مامانا...خوشحال شدم ک بفکره همه بود اما من چی پس💔منم خیلی سعی کردم بروم نیارم اما قیافم تابلو بود ک ناراحتم حس میکنم برامن بهتر ازینارو میخره اما خودش گف ک پول نموند واست بعدا میگیرم😏حالا میترسم واقعا نخره💔واقعا ناراحتم دلم گریه میخاد😭

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال 

نمیتونم بخابمم ازبس دلم گرفته💔🥲

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

شاید میخواد کامل باور کنی نخریده بعد بده

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

میترسی برات نخره! یعنی انقد مهمه ی کادو ک ترس ب جونت افتاده...باباااااا بی خیال 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
حالا خودت که واجبتر از ابجیها بودین

دقیقا..منم براهمون ناراحتم.وگرنه خودم گفتم بریم واس مامانا بخریم.ب اونا ناراحت نیسم اصلا‌اما من واجبتر از خواهرم....

آبجی ها چه کاره هستند این وسط ؟؟؟

روز مادر و روز زن هست 

ست ها مال تو هست احتمالا شوخی کرده

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن