2777
2789
عنوان

نقص توجه و تمرکز

242 بازدید | 12 پست

سلام خانوما ببخشید کسی هست که بچش مشکل تمرکز و توجه داشته و بار کاردرمانی مشکلش حل شده باشه ... خیلی ناراحتم ... بچم دو سالشه دکتر این مشکلو تشخیص داده میشه کمکم کنید اگه تجربه ای دارید

شاید طفلکی adhd باشه، بهتره با یه روانشناس متبحر کودک ویزیت بشه 

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شما که بچه اتون مشکل توجه و تمرکز داشت الان وضعیتش چطور هست؟ حرف میزنه؟ پیش کدوم دکتر بردینش؟

سلام عزیزم ... بله دخترم از دو سال و سه ماهگی به بعد کم کم شروع به کلمه گفتن کرد ... و الان که تازه سه سالش شده جملات کوتاه هم میگه ... من پیش روانپزشک کودک بردم ... الان مشکل توجه و تمرکزش حل شده ... دختر من زیر دو سال ساعات طولانی کارتون ها و برنامه های انگلیسی میدید 

معمولا زیر هفت سال رو دارو نمیدن با همین بازی درمانی و رفتار درمانی شرایط عالی میشه

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

سلام عزیزم ... بله دخترم از دو سال و سه ماهگی به بعد کم کم شروع به کلمه گفتن کرد ... و الان که تازه ...

ممنون که جواب دادید. پسر من 2 سال و 5 ماهش هست . 3 ماهی میشه که میبرمش گفتار و کار درمانی ولی خب از لحاظ رفتاری بهتر هست آستانه تحملش بالا تر اومده ولی از لحاظ گفتار خیلی پیشرفتش کم بود. حدود 50 تا کلمه میگه که نصفه نیمه هست. دو کلمه ای هم نمیگه. خیلی نگرانم لطفا شماره و آدرس اون دکتر روانپزشک رو بدید. دقیقا پسر منم کارتون انگلیسی نگاه میکرد

ممنون که جواب دادید. پسر من 2 سال و 5 ماهش هست . 3 ماهی میشه که میبرمش گفتار و کار درمانی ولی خب از ...

خوب میشه عزیزم نگران نباشید دختر من هم سن پسر شما بود کلا شاید ده تا کلمه میگفت از دو سال و نیم به بعد تعداد کلماتش زیاد شد الانم تلفظ کلماتش خوب نیست ... مهم ترین چیز درک و توجهه...گلم من اراک هستم اسم دکتری هم که بردم دخترم رو آنیتا علاقه مند هست ...

نه گفتاردرمانی نه دکتر کلا برای من کار خاصی نکردن اصلا دخترم توی کلینیک نمیموند و همکاری نمیکرد ... فقط تلاش های خودم و پیشرفت خودش بوده

سه ماه هم مدت خیلی کمیه که شما دارید با فرزندتون کار میکنید ... اصلا نگران نباشید بهتون قول میدم تا سه سالگی خیلی تغییر میکنه 

خوب میشه عزیزم نگران نباشید دختر من هم سن پسر شما بود کلا شاید ده تا کلمه میگفت از دو سال و نیم به ب ...

زنده باشید. ممنون جواب دادید. من پسرم ریسپریدون خارجی حدود 3 ماهی خورد توجه و تمرکزش بهتر بود ولی الان پیدا نمیشه . چند روزه ریسپریدون ایرانی بهش میدم اصلا مثل قبل توجه و تمرکزش نیست پایین تر اومده و خیلی بی قرارش کرد. امکانش هست آیدی تلگرام یا ایتا تون رو امکانش هست بهم بدید تا بیشتر ازتون راهنمایی بگیرم.  پیشرفتش توی گفتار خیلی کم هست تازه 5 تا کلمه جدید اینم گاهی استفاده میکنه از وقتی ریسپریدون ایرانی میخوره که هیچ کمتر شده آستانه تحملش و توجه و تمرکزش.

زنده باشید. ممنون جواب دادید. من پسرم ریسپریدون خارجی حدود 3 ماهی خورد توجه و تمرکزش بهتر بود ولی ال ...

خواهش میکنم عزیزم.... بهم تو خصوصی پیام بدین تا بیشتر بتونم کمکتون کنم ... ایشالا که اصلا به دارو نیاز نداشته باشه پسر گلتون