2777
2789
عنوان

اولویت همسر مادر🙁

632 بازدید | 34 پست

من عقدم ..همسرم وقتی سرکار هست و موقعیتی پیش میاد اول به مامانش زنگ میزنه بعد به من .. وقتیم تلفنی حرف میزنیم من میگم مثلا زنگ بزن به خونوادت بگو نگرانت نشن میگه قبل تو زنگ زدم مامانم برنداشت میگم بهشون ..من بهم برمیخوره دوست دارم هر مسئله مهم رو اول بمن بگه بعد به مادرش .. من چرا اولویتم اونه اما اون نه ..چند بار بهش تذکر دادم اما پشت گوش میندازه ..خودش حساسه ها وقتی اولویتم نیست به زبون میاره ولی وقتی من میگم میگه این دوتا موضوع فرق داره 🙁

من بد مادرشوهرمو نمیخام حتی نمیخام فاصله بندازم بینشون ...فقد میخام جایگاه خودمو داشته باشم میخام نفر اول زندگیه همسرم باشم ..بجز همسرم سه تا برادر داره اونا اینجور نیستن حرف حرفه خانومشونه . من واقعا خیلی ناراحت شدم از زندگی با این مرد ..حرفمو به کسی نمیتونم بگم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق باتوعه

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

عزیزم توی عقد اکثریت همینجوری به مرور و وقتی رفتین سر خونه زندگیتون خوب میشه

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
چیزی داریم تحت عنوان دایره صميميت  مادر همسرتون تو اولین دایره همسرتون هستن  این مورد رو ...

ما دوسال باهم حرف میزدیم شاید باورتون نشه ولی هیچکس نه تولدشو یادش بود و نه زنگی میزدن ..الان شدن عزیزجون همدیگه

برو بکش  هرجا میریم هستی

🤣🤣🤣

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  
برادر های همسرت عروسی کردن؟ شاید چون عقد هست اینجوریه ؟!

دوتااشون بچه هم دارن .. یکیشون نامزده بعد ما عقد کردن ولی اینجور نیست جواب کسی رو نمیده و حتی از پدرشوهر پول میگیره برا زنش خرج میکنه