2777
2789
عنوان

اولویت همسر مادر🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 34 پست
مگ دو سال تو یک خونه بودید؟ مادرش چرا باید زنگ بزنه وقتی تو یه خونه هستن؟ 

نه ببخشید کامل نگفتم ... من و همسرم تو دانشگاه آشنا شدیم و خوابگاهی بودیم تو یک شهر دیگه و خودش میگفت اینارو 

دوتااشون بچه هم دارن .. یکیشون نامزده بعد ما عقد کردن ولی اینجور نیست جواب کسی رو نمیده و حتی از پدر ...

نمی‌دونم چی بگم بنظرم با یه مشورت صحبت کن تا با روش درست متوجه اش کنی درخواستت چیه، سو برداشت نکنه و مشکل آفرین نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌دونم چی بگم بنظرم با یه مشورت صحبت کن تا با روش درست متوجه اش کنی درخواستت چیه، سو برداشت نکنه و ...

مشاوره جوابگو هست آیا ؟ تا حالا کسی نتیجه گرفته؟

ببین بعضی چیزا رو‌ گذر زمان حل می‌کنه 

تقریبا همه ما اولا زندگی این مسایل و وابستگی ها رو داشتیم 

من خودم سر ی مسأله هابی مربوط به روابط خانوادگی خودش  خودمو خفه میکردم همسر قبول نمی‌کرد الان تا بگم نه اینطور درست نیست اوکی میده 

شما راه حل پیشنهادیتون چیه؟ من دوست دارم زندگی که شرو میکنم بهتر از زندگی مجردیم باشه نه بدتر ...

عزت نفس خودت رو بالا ببر 

اگاهیت رو ببر بالا  

سعی نکن تو جنگ و جدال باشی

@hedayat.tvto  عزیزم پستای این پیج رو نگاه کن

خیلی خوب یاد میده چجوری انتقاد کنی نه بگی عزت نفس داشته باشی... به روابط عاطفی خیلی کمک میکنه من ازش نتیجه گرفتم 

مشاوره جوابگو هست آیا ؟ تا حالا کسی نتیجه گرفته؟

قطعا هست .

ببین قصد جسارت ندارم فقط نگاه خودم می‌خوام بگم 

من همیشه دوست دارم جایگاه خودم در زندگی، کار یا خانواده داشته باشم

و متقابلاً هم به افراد هم همین نگاه رو دارم مثلاً بابام رو در جایگاه بابام دوست دارم و احترام برای قائلم و همسرم در جایگاه خودش 

قرار نیست کسی جا کسی رو بگیره یا اگر مثلاً من چیزی به بابام بگم الویت زندگی ام بشه ایشون .

بنظرم مفصل با همسرت در موقعیت خوب حرف بزن 

متوجه اش کن که دوست داری همراهش باشی و همون روش های که مشاور میگه بهت تا قانع بشه

و نکته دیگه زندگی خودت با بقیه مقایسه نکن باور کن هیچ چیز زندگی ات با مقابسه تغییر نمیکنه فقط اعصاب خودت خراب میشه 

ببین بعضی چیزا رو‌ گذر زمان حل می‌کنه  تقریبا همه ما اولا زندگی این مسایل و وابستگی ها رو داشت ...

ان شاء الله عزیزم اینجور بشه من بیشتر از همه هواشو دارم هر کاری گفتم بکن مادرش گفت نکن شدم بدخواه...بعد که ضربه خورد اونیکه من گفتمو کرد الان همون حرفای منو مادرش به اهل فامیل میگه بکن و میشه خیرخواه