2777
2789
عنوان

آقایون لطفا یه لحظه تشریف میارید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 158 پست
باباسرد برخوردکنیم یک چیزی میگید گرم بگیریم هم ک نمیشه حدتعادل نداریم🫠

من خودم پسرم من از دخترایی که مهربونن و یکم مغرورن خیییلی کم نه از اونایی که فقط نوک دماغشونو میبینن خوشم میاد دختر باید دخترونه برخورد کنه اون لطافتو نجابت دخترونه رو داشته باشه شکر خدا که الان دخترو نمیشه از پسرا تشخیص داد اینقد همه چی عوض شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم پسرم من از دخترایی که مهربونن و یکم مغرورن خیییلی کم نه از اونایی که فقط نوک دماغشونو میبینن ...

یعنی چی نوک دماغشونوببینن یعنی سربزیربودن منظورتونه

بهارتویی ک می آیی،ودست هایم شکوفه میدهندناغافل.......❤️
این بده دیگه باید بلد باشی احساساتتو کنترل کنی که بتونی بهترین تصمیم هارو به وقتش بگیری 

دختراست واحساسی

خیلی زمان میبره ک خودمودرست کنم

ازشماهم ممنونم بابت راهنماییتون😊

دختراست واحساسی خیلی زمان میبره ک خودمودرست کنم ازشماهم ممنونم بابت راهنماییتون😊

تلاش کن میتونی سخته ولی امکانپذیره 

قابل شمارو نداشت کاری نکردم

یه چیزی ازت میپرسم بهم بگو فرق بین الماسو آهن چیه 

یه چیزی ازت میپرسم بهم بگو فرق بین الماسو آهن چیه 

خب هم تفاوت ارزش مالی دارن

هم جنسشون الماس هم گرون تره هم شکننده تر

اهن مقاوم تره وسخت تر

خب هم تفاوت ارزش مالی دارن هم جنسشون الماس هم گرون تره هم شکننده تر اهن مقاوم تره وسخت تر

اینا درست ولی یه فرقی که الماسو از اهن متمایز میکنه اینه که الماس کمیابه هر جایی بدست نمیاد شاید سالها تلاش کنی ک بتونی یه تیکه کوچیک الماس پیدا کنی اما اهن همه جا ریخته منظورمو گرفتی چی میگم سعی کن الماس باشی ن آهن 

اینا درست ولی یه فرقی که الماسو از اهن متمایز میکنه اینه که الماس کمیابه هر جایی بدست نمیاد شاید سال ...

امممم درسته به اینش فکرنکرده بودم

اینم بدون تاحالابه هیچ پسری پاندادم سوالاتم صرفابرای خودم نبوداطرافیان دیدم پرسیدم محض کنجکاوی بود

تاحالادم به تله ندادم🤣🤣