2777
2789
عنوان

آقایون لطفا یه لحظه تشریف میارید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 158 پست
کاش همیشه دو طرفی که مثل همن گیر هم بیفتن، خیلی سخته انقدررررر بخاطر مهربون بودن آسیب ببینی فقط چون ...

حرفتو قبول دارم درک میکنم چی میگی تو این دنیا هر چی مهربون باشی بیشتر زجر میکشی هر چی پرروتر حاظر جوابتر اجرو قربت بیشتره متاسفانه 

کاش همیشه دو طرفی که مثل همن گیر هم بیفتن، خیلی سخته انقدررررر بخاطر مهربون بودن آسیب ببینی فقط چون ...

دقیقن من ب کارما خیلی اعتقاد دارم  میترسم یچی بگم طرف دلش بشکنه بیاد سر خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتو قبول دارم درک میکنم چی میگی تو این دنیا هر چی مهربون باشی بیشتر زجر میکشی هر چی پرروتر حاظر جو ...

تورابطه دختروپسرهم اینطوریه؟؟

بهارتویی ک می آیی،ودست هایم شکوفه میدهندناغافل.......❤️

چون مثلا قبلش تلاش میکنن کسی به غیر از خودشون اون شخص رو به دست نیاره بعد که خودشون بهش میرسن خیالشون راحته و دیگه اون حال و هوا رو ندارن

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😡

🤣🤣🤣واقعاهم جنسام یک کامنت هایی میزارن خودمم جامیخورم

شایدم زیادی حساسم

تورابطه دختروپسرهم اینطوریه؟؟

عمیقااا صدق میکنه مخصوصا تو رابطه دختر و پسر یه ضرب و المثلی هس که میگه خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند هر چی از حدش بگذره باعث میشه مقابلت حق به جانب برخورد کنه 

عمیقااا صدق میکنه مخصوصا تو رابطه دختر و پسر یه ضرب و المثلی هس که میگه خوبی که از حد بگذرد نادان خی ...

باباسرد برخوردکنیم یک چیزی میگید

گرم بگیریم هم ک نمیشه

حدتعادل نداریم🫠

کلی گفتم

یه چیزی بهت بگم که مهربونی و محبت اینروزا خیلی کم شده زن و مردم نداره اولویتها کلا فرق کرده هرکی پولدار تر باشی به خودت اجازه میدی با هر کسی هر جور بخوای رفتار کنی خودتو بگیری توهین کنی خرد کنی کلا دنیا شده پول پول پول میشه عشقو با پول خرید محبت خرید پول خیلی کارا میکنه 

باباسرد برخوردکنیم یک چیزی میگید گرم بگیریم هم ک نمیشه حدتعادل نداریم🫠

خب به قول خودت حد تعادل از همه چی بهتره بدونی کجا مغرور باشی کجا محبت کنی کجا سرد برخورد کنی نونت تو رو غنه 😊😊