2777
2789
عنوان

آقایون لطفا یه لحظه تشریف میارید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 158 پست
شماها خواستنی هستین 

اگه خانوما برای آقایون خواستنی هستن پس باید وقتی بدستش آوردن همچنان براشون اون دختر خواستنی بمونه و ولش نکنن برن 

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پ چرا من وقتی محبت میبینم خوضحال میشم دوست دارم جبران کنم، محبتمو بیشتر میکنم

عزیزم شما با آدم اشتباهی تو رابطه هستی، وگرنه مردا هم انسانن ، محبت ببینن دلشون میخواد جبران کنن

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
من هرکسی رو دیدم همینطوری بوده..خب البته نمیگم همه، ولی کسایی که دیدم همه اینطوری بودن، منتظرن یکبار ...

من نرفتم خیلی های دیگه رو سراغ دارم که نرفتند البته  این بیشتر بستگی به نوع رابطه بین دو طرف داره اگه رابطه هدف داشته باشه این مشکلات پیش نخواهد آمد

کاربر آقا
چون دختری که سبک باشه به درد نخوره

سبک نه، میگم دست نیافتنیه هررررکاری میکنن تا دختره باهاشون حرف بزنه، به محض اینکه دختره یکم محبت کرد دیگه میرین محل نمیذارین

کلا انگار به دختری که مهربون باشه اهمیت نمیدین

چون دختری که سبک باشه به درد نخوره

یعنی از نظر شما آقایون اگه دختری که دوسش دارین و دوستون داره بهتون محبت کنه سبکه؟

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...