2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد سالها برا اولین بار یه کیک گرفت.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

کارت حقوقی همسرم دست منه ...من خودم قسط ها رو میدم ..بارها شده که یک میلیون هم خرج من نشده ...خدا را شکر اقساط داره تمام میشه ...خرید خونه هم خودم انجام میدم ...تو را خدا واقع بین باشید مخارج خیلی بالاست .فکر نکنید همسرتون خسیسه یا اهمیت نمیده .دیگه کادوی روز زن و تولد و سالگرد ازدواج چه معنی میده ... مردی که هر روز داره برای زندگیش تلاش میکنه را قدر بدونید .

بازم خوبه تکونی خورد

خب پول یا کادو بهتر بود برام.ولی هیچی نگفتم.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

اره والا من ک راضی نیستم خرج دوا درمانشون بشه

روز زن یا مادرمیگن 

یعنی برای زنت ومادرت کادوبخر نگفتن روز خواهرکه!

خواهرش بایدشوهرش براش بگیره 

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
کارت حقوقی همسرم دست منه ...من خودم قسط ها رو میدم ..بارها شده که یک میلیون هم خرج من نشده ...خدا را ...

بنظرم اگه یه مرد با دل خوب و خوش خانومشو بغل کنه و ارامش بده همون بزرگترین هدیه س

ولی خب متاسفانه همینم بلد نیستن

پول ویلا رو مامانم داد کادو

دوتایی اومدیم شمال😂😂😂

درآمد همسرم زیاد نیست

ماهی دهه حدودا

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
بنظرم اگه یه مرد با دل خوب و خوش خانومشو بغل کنه و ارامش بده همون بزرگترین هدیه س ولی خب متاسفانه ه ...

منم قبلم همین حس رو داشتم .احساس کوچیک شدن و بی توجهی منو داغون میکرد .خیلی کتاب خوندم .پادکست گوش دادم تا از نظر روحی و عاطفی  مستقل شدم دنیای واقعی خودم رو شناختم .چرا دیگری باید منو خوشحال کنم .بهم توجه و محبت کنه .هر بار ضعف های درونیم رو شناختم و قوی شدم .الان از آدما فراری و تنها کسی که حالمو خوب میکنه خودمم

شتتتت چرا خوووو 

سر بد قولی هاش همیشه اینجوری بوده یه قولی بهم میده تا عملی بشه یه ماه طول میکشه هشت روزه قراره منو ببره بازار یه کار مهمی دارم هر شب من باید به خواسته هاش تن بدم و اون قسم و قول الکی که فردا میبرم امروز گفتم دیگه هشت روزه داری سر کارم میزاری بردی بردی نبردی دیگه باهام حرفم نزن گفت باشه خودتو جم کن بعد که داشتم ضد آفتاب میزدم صورتم همه رو پاک کرد و همش با شوخی سیلی میزد و میخندید منم چن بار گفتم نکن تورو خدا خودمو جم کنم داشتم موهامو میبینم همش میزد موهامو بهم می‌ریخت باز اعتنا نکردم داشتم شلوار میپوشیدم همش شلوارمو میکشید پایین دیگه جوش اوردم شونه رو کوبدندم تو دیوار و ناگهانی بغضم گرفت کلی گریه کردم لباسامو در اوردم و خوابیدم وقتی داشتم گریه میکردم اومد معذرت خواهی منم جوابشو ندادم اونم زد از خونه رفت بیرون بعد زنگ زد بعد چن دقیقه پایین منتظرم منم گفتم نمیام خودتو خسته نکن اومد خونه دو سه تا سیلی محکم زد تو صورتم گفت من خر توم که سر کارم میزاری 

انگار نه انگار اونه که هشت روزه بخاطر یه بیرون رفتن جون به لبم کرده اعصابم از دست قول های همیشکیش که هیچوقت بهش عمل نمی کنه خستم آخر سرم مقصر من میشم خسته شدم از دست شوخی ها ی مسخرس هیهیچوقت جدی نیس همش منو انگولک میکنه و یا موهامو میکشه یا گاز میگیره یا فشارم میده انقد گفتم نکن نکن نکن خسته شدم همیشههههه خدا موقع خواب بیداری این مدرسه بد قول و رو مخی

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾