2777
2789
قرار بود ماشین رو عوض کنیم فقط چسبیده به کارش بیخیاله ک قیمتا داره میره بالا منم دوروزه رفتم توی ...

بیخیال ما هم قراره ماشبنوعوض کنیم هی امروز وفردا میکنه منم هرروز میگم دیگه سوارماشبن نمیشم تاعوض کنی .فرداش بازباهمون میریم.خونمونوهم میخاستیم بفروشیم خریدوفروش نیست میگع بدیم رهن .میخاد لوکس خرج کنه من نمیذارم که مستاجرمیاد همه چی رونابود میکنه

ولی دیگه اعصابمو خرد نمیکنم برا این چیزا 😁

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
منم فحش خوردم ازش الانم قهریم  یه کیف ارزون قیمت واسه مامانم گرفته هنوزندادم بهش منت گذاشت سرم

بابا کادو آرزویم خودشون من پنج ساله نه تولد نه عید نه ولنتاین نه سالگرد عقد و عروسی هیچ کادویی نگرفتم کاش یکم ادم باشن و عقل داشته باشن انقد ما رو عذاب ندن بهترین کادوه

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقت متوجه سوال شدید یعنی برای شما هم رایجه سختش میکنید

عزیزم من نگفتم متوجه نشدم 

فقط برام جذاب بود بدونم گویش کجاست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
به به افرین به مامانت

اره والا

جور بی پولی شوهرم مادرم میکشه تو سفرم دوباره🥴😶

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
بیخیال ما هم قراره ماشبنوعوض کنیم هی امروز وفردا میکنه منم هرروز میگم دیگه سوارماشبن نمیشم تاعوض کنی ...

ببین من پولم اماده س

مشکل اینه اهل ریسک نیس بهانه میاره

عصبیم کرده

میترسم برسیم به عید پولم بی ارزش بشه

سر بد قولی هاش همیشه اینجوری بوده یه قولی بهم میده تا عملی بشه یه ماه طول میکشه هشت روزه قراره منو ب ...

خب توام زیاده روی کردی خوووو شوخ طبع گفت بیا میرفتی باهاش چرا اینقدر ادامه دادی قهرو 

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 
چقدر ما زنا تنهاییم

من همیشه تنها بودم همیشه هیچوقت روز های مناسبتی و خاص عین آدم نیومده یه بغل ساده کنه میدونم دوسم داره انقد دوسم داره که همه اون اذیت کردن اش از سر عشق خودش میگه وای یه روز نباشی اذیتت کنم دیونه میشم از عشق زید دبه که بشارت میدم و سیلی میزنم و گاز میگیرم و اینا ولی خوب باید یه درصد به منم توجه کنه که من حال دونیم اصل و خوب نیس بخاطر مسائلی که خودشم میدونه یکم منو درک کنه کل روز اینجوری منو انگولک میکنه و خسته نمیشه هزار بار گفتم هر چیزی وقتی داره اندازه داره آدم که بیس چهار ساعته حوصله شوخی و کشتی گرفتن نداره همش تف مالیم میکنه بدنم بو میگیره انقد رفتم حموم انقد دست میندازه کل دست صورتم زخمی و مو هام ریخته 

ببین من پولم اماده س مشکل اینه اهل ریسک نیس بهانه میاره عصبیم کرده میترسم برسیم به عید پولم بی ار ...

دقیقا شوهرمنم اهل ریسک نیست واسه همین ،امروز گفته میرم دیگه هرجوری بود میگیرم میام ولی میدونم بیاد میگه طرف کار داشت یا خودم وهت نذاشتم برم😅

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
خب توام زیاده روی کردی خوووو شوخ طبع گفت بیا میرفتی باهاش چرا اینقدر ادامه دادی قهرو 

پست پا بینم لطفا بخون 

به نظرم اون داره سواستفاده میکنه یه ماهم طول بکشه منو سر کار میزاره اون روز که اون بخواد حتی بعد یه ماه من باید قبول کنم با خوشحالی واقعا آدمو خسته میکنه شوق و ذوق اون کارو از آدم میگیره انقد رو مخم میره که پشیمون میشم از خواسته م 

دقیقا شوهرمنم اهل ریسک نیست واسه همین ،امروز گفته میرم دیگه هرجوری بود میگیرم میام ولی میدونم بیاد م ...

من دیگه خسته م کرده این اخلاقش

من بشدت ادم ریسک پذیری هستم و اون بشدت محتاط