2777
2789

خدارو واسطه میزارید بین خودتون که از ته قلبتون میدونید من مقصر بودم؟ اونایی که توهین بد به من کردن بیخود و بی جهت میسپرم به خدا ایشالله تاوانشو بدن که روی حرف یه نفر منه حامله اینجوری عصبی کردن....من چند وقت پیش با یکی بحث کردم سر اینکه میگفت کرمانشاه لر نشینه و لک ها از لر ها هستن و زبان کلهری همون لریه...آخرشم تاپیکشو قفبل کرد منم یه تاپیک زدم با دوستانم در میون گزاشتم(تاپیک آخرم هست) من فقط نخواستم غیر واقعیت رو بگم همین..تا اینکه دیروز یه خانومی اومد توی تاپیک یکی از دوستام هی گیر داد میگفت من رفتم توی تایپک هات  خوندم  تو توی تاپیکت دنبال خود بزرگ بینی بودی.منم خودمو لعنت کردم گفتم همچین نبوده بخدا من بحثم با یه کاربر دیگه بوده...این موضوع هی کش پیدا کرد و این خانوم هی منو ریپلای میزد خداشاهده از دیروز تا چند ساعت پیش..اخرش هم دوستام تاپیکشون رو قفل کردن...منم رفتم توی تاپیک این خانوم که ایشون رو به نحوی راضی کنم و اگه خدایی نکرده ناراحته از دلش در بیارم حتی گفتم عزیزم تو دلت چیزی نمونه هیچکدوم قصد دعوا که نداریم....یهو این خانوم گفت از تاپیکم برو  بیرون به سلامت.منم گفتم تو چرا توی تاپیک های ما بودی با احترام باهات برخورد کردیم؟خب خدافظ..یهو گفت من توی هر تاپیکی دلم میخواد میرم اصلا دوس دارم با آدم های نادان بحث کنم! خدا میدونه من هییییچ بی ادبی نکرده بودم.درصورتی که از دیروز تا حالا داریم بحث میکنم حالا یا واقعیت یا دروغ بوده باشه کوروش هخامنشی و هر قوم دیگه ای ولی فقط بحث بود اسکرین هم میزارم....یهو آخرش خودش با کمال بی ادبی بهم گفت دوس دارم با نادان بحث کنم یعنی یه جورایی من از دیروز دارم تورو مسخره میکنم و دوس دارم این کارو......ببینید من کلی جوابشو دادم بدتر از خودش توهین کردم ولی نمیفهمم چرا یه عده تو اون تایپک انقدر به من توهین کرده بودن؟ چرا مگه چه بی ادبی بهشون کرده بودم؟..خدا بین ما قضاوت کنه....منم آدمم چرا وقتی واسه یکی ارزش قائلم و دوروزه با شکم حامله هی باهاش بحث میکنم آخر سر بهم توهین کنه .حرفایی که بهش زدم حقش بود و از این بابت پشیمون نیستم ...

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرمانشاه کرد هستن عزیزم ایلام همه کرد هستن

حالا درست میگی شما .فک کن من با یکی دیگه بحث داشتم هفته پیش این دیروز رفته تاپیک های منو زیر و رو کرده و عین بچه ها منو سین جین میکنه .میتونستم همون لحظه بهش بگم بهت غلط کردن نیومده و به خودم مربوطه ولی نکردم که بعدشم بهم بگه نادان و مسخرم کنه

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  

عزیزم نخوندم طولانی بود. اما بیشتر رو خودت کار کن تا نظرات بقیه برات مهم نباشه. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

اینجا تاپیک آخر خودش کاربرها توهین کردن هیچوقت حلالتون نمیکنم

اون تاپیک کلی حق الناس به جا گذاشت حلال نمیکنم تاوان داره . یکی میگفت من قبلا با یکی دعوا کردم و منو سزاوار کلی حرف دیگه کرده بود....خب مگه همین کل نی نی سایتی ها روزی چند بار تعلیق نمیشن مگه کلی دعوا ندارید با هم؟ من اینجا کلی دوس دارم و خیلی ها هم منو میشناسن ..اما فقط دعوای من مشخص بوده؟

اینجا همینه 

یه سری ها حرصت میدن بهت تیکه میندازن 

و به شدت موذی هستن اون وقت تو عصبانی شدی فحش دادی 

هوچی گری میکنن وای ببینید چقدر بی ادب و بددهن فحاشی می‌کنه 

یادشون میره اول خودشون بحث رو شروع کردن