2777
2789
عنوان

من یه بیشعور نمک نشناسم

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 43 پست
اخه ازم دوسال بیکاری وشیدن تف تو ذاتشون

کسی مجبورت نکرده بوده اونجا و با اون شرایط کار کنی! به خاطر اینکه به اون حقوق نیاز داشتی اونجا موندی. اگه کار بهتری پیدا میکردی میتونستی از اونجا بری. مسئول تمام اتفاقات تو زندگی هر انسانی خودشه و بس. وقتی این حقیقتو بپذیری شروع به رشد میکنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ازم دوسال بیکاری وشیدن تف تو ذاتشون

ی چیزی ازت بپرسم؟؟

ایا صاحب رستوران مجبورت کرده بود بمونی کار کنی؟؟

ایا زیر گلوت تیغ گذاشتن؟؟

ایا زبون اعتراض نداشتی؟

اصلا نمیتونم درک کنم دلیل حسودیت به اون بیچاره هارو که تا حالا ندیده بودیشون

یعنی اگر یکی میرفت عین تو سختی میکشید الان اروم بودی؟

این همه نفرین و فحش واقعا زشته و گناه

کسی مجبورت نکرده بوده اونجا و با اون شرایط کار کنی! به خاطر اینکه به اون حقوق نیاز داشتی اونجا موندی ...

اره قبول دارم ولی لینکه اونا بی ناموس بودن هم بی تاثیر نیست لجنا

اون سه تا خانم هر کدوم یه قسمت دارن نفرینم انشالله کارفرنا و صندوقدارو بگیزه بی ناموسارو من تنها پنج ...

منم ی جا کار میکردم اینجوری بود ولی الان همینجوری ک‌گفتی شده چون طرف اونحااول کار بود تجربه نداش.بکم تقصیر خودتم بوده ببخشید

خیلی پولدارم😅
اره ولی دارم حرص میخورم جرا اونارو تحمل کردم و دوسال ازم بیگاری کشیدن

همه این حس رو داریم 

و منم هیچوقت نمیبخشمشون 

چون باعث شدن دیسک کمر بگیرم و عمل بشم 

از ته دلم آرزوی بدبختی میکنم برای اونایی که اذیتم کردن 

به حق همین اذان 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

ی چیزی ازت بپرسم؟؟ ایا صاحب رستوران مجبورت کرده بود بمونی کار کنی؟؟ ایا زیر گلوت تیغ گذاشتم؟؟ ایا ...

خدا لعنتشون کنه من به حقوقش احتیاج داشتم تو سرما صندوقدار کثافتش رام نداد پارسال زمستون وحشتناک بود و من امش زیر برف و بارون بودم کار ۳ نفرو ازم میکشیدن بی شربا خلالشون نمیکنم یه روزی بد میخورن

اگه خوب کارکرده باشی مطمئن باشه همیشه جای خالی شما اونجا احساس میشه..کاملا درکت میکنم چون شرایط مشابه شماروداشتم و میفهمم حال الانتو...هرکسی هم بیاد مثه شما نخواهدبود حتی اگه اعتراف نکن پیش شما اما این به گوشت میرسه...سه نفراوردن؟ چون هیچ کس نتونسته کاریکه شما میکردی رو تنهایی انجام بده و مجبورشدن سه نفر رو بیارن که کاریکه شما یه تنه میکردی رو انجام بدن!!!! کارفرماها کلا همینن! باورکن حاضرن حقوق به سه نفربدن برای یه سمت اما اگه یه نفر به تنهایی از پس اون کار بربیاد نمیان حقوق اون سه نفر رو به اون شخص بدن که داره تنهایی کارو هندل میکنه!!!! حتی به کارمنداشون حسادت میکنن سرحقوق!!!... این خوبیو شمارو میرسونه که چقدر کارت درست بوده..میفهمم الان حس بدی پیداکردی فک میکنی بهت ظلم شده چرا اینکار درحق شما نکردن که کمکی بیارن که کمتر خسته بشی!!! مطمئن باشه اینکارشون از روی خیرخواهی برای نیروهایی که جای شما اومدن محل کارقبلیتون نبوده! بلکه از سراجباربوده چون دیدن ۳ نفر تازه کار ۱نفریه شمارومیکنن..کسی نبوده که به خوبی شما کارکنه!!! غصه نخور..اصلا نفرین نکن..نیازی نیست خدا عادله نظامش عادلانس به عبارتی هرکسی هرظلمی کرده باشه حقی ازشما ضایع کرده باشه تاوانشو پس میده دیریازود اما پس میده...ازکارجدیدت لذت ببر..