2777
2789
عنوان

من یه بیشعور نمک نشناسم

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 43 پست
کسی مجبورت نکرده بوده اونجا و با اون شرایط کار کنی! به خاطر اینکه به اون حقوق نیاز داشتی اونجا موندی ...

اهان پس بی شعوری ملت هم تقصیر ماس آره؟؟

چه حرفایی میزنیدااا

آدم شاخ در میاره  

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه این حس رو داریم  و منم هیچوقت نمیبخشمشون  چون باعث شدن دیسک کمر بگیرم و عمل بشم  ...

ابحی من به موقع زدم بیرون منم از خدا میخوام امیر و صابر رو که منو عذاب دادن اذیت کردن مخصوصا سه ماه تو سرما نگهم داشتن از خدا میخولم به بدترین شکل مجازاتشون کنه به بدترین شکل هیچوقت حلالشون نمیکنم به حق همین اذان 

قبلانم تاپیک‌هاتو دیدم (صاحب کار داداشت).. چقدر این و اونو نفرین میکنی ؟ این نفرینا خدای نکرده برمی ...

کسی که پول یه بچه ۱۶ ساله رو بعد ۶ مله میده حقشع کثافت

اهان پس بی شعوری ملت هم تقصیر ماس آره؟؟ چه حرفایی میزنیدااا آدم شاخ در میاره    

جامعه پر از آدمای بد و بیشعور و ظالمه، اگه بخوایم دائما بشینیم و اونا رو نفرین کنیم زندگی خودمونو خراب می‌کنیم. زندگی اونقدر وقت اضافه برای ما کنار نذاشته. یکی تو فقر مطلق بدون سرپرست و پول و امکانات به دنیا میاد و به بالاترین موفقیت‌ها میرسه، همونطور که میتونست تمام عمر حسرت اونایی رو که به موفقیت رسیدن بخوره. از گذشته باید درس گرفت و با تمام قدرت تلاش کرد برای ساختن آینده‌.

چقدر دلم اروم شد اره به خدا واگذارشون کردم

بله عزیزم...خودتو بسپار بخدا... سعی کن همیشه اروم وخونسردباشی ..ان شالله بتونی خودتو بالاترم بکشی که هرکس که قدرتو ندونسته حسرت بخوره...منم شرایط شما کاملا چشیدم میفهمم ناراحتیت برای چیه..میفهمم اجبارچیه توشرایط سخت کارکردن چجوریه قدرادمو ندونستن چقدر ادمو اذیت میکنه..اما همه غصه هاتو همین الان بسپر به خدا بگو تواینارو برام نگه دار و بارشو ازرو دوشم بردار..همه تمرکزتو بذار روی رشد و ترقیه خودت...خدا ناظره و اجازه نمیده کسیکه بهت ظلم کرده قسر دربره عزیزم....موفق باشی

کسی که پول یه بچه ۱۶ ساله رو بعد ۶ مله میده حقشع کثافت

میدونم عزیزم 🥺♥️ درک‌ت‍م میکنم.. ولی عادت شده واست این نفرینا و حرفای بد ، واسه خودت میگم وگرنه خدا که اون بالا نشسته همه چیو میبینه و ازشون نمیگذره 🥺💕

توعم تو زندگیت قوی باش ، امیدوارم دیگه گیر همچین آدمایی نیوفتی 

من فرزند ایرانم ..♥️

صاحب رستورانا نفرین کن ولی دیگه اون سه نفر که نقشی ندارن تو اذیتایی که شدی

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
اخه ازم دوسال بیکاری وشیدن تف تو ذاتشون

حق داری... خدا برات جبران کنه و برکت بی حستب بهت بده

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
جامعه پر از آدمای بد و بیشعور و ظالمه، اگه بخوایم دائما بشینیم و اونا رو نفرین کنیم زندگی خودمونو خر ...

سرت نیومده دوست عزیز واسه همین اینقدر راحت حرف میزنی 

این دوستمون رو نمیدونم ولی اگه مثل من تو ۲۵ سالگی همچین آسیب بدون برگشتی بهت وارد میشد هیچوقت این حرفارو نمیزدی 

من از وقتی خواهرزاده م به دنیا اومده حتی یه بارم نتونستم بغلش بگیرم به خاطر عمل کمرم .....خودمم نمیتونم بچه دار شم و از وقتی عمل شدم دوستم ولم کرد  کلا رفت و هیچکس سمتم نمیاد

دیگه چه رشد و پیشرفتی ، آسیب همیشگی رو چطور میشه جبران کرد 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

سرت نیومده دوست عزیز واسه همین اینقدر راحت حرف میزنی  این دوستمون رو نمیدونم ولی اگه مثل من تو ...

خدا نکنه هیچوقت اتفاق بدی سر من یا دیگران بیاد! من نمیدونم شما هم چه تجربه مشابهی داشتی ولی امیدوارم دیگه برات تکرار نشه و از این به بعد موفق باشی.