2777
2789
عنوان

من یه بیشعور نمک نشناسم

751 بازدید | 43 پست

۴ماخ پیش تو یه جای سرد که از قضا همیشه سرپا بودم تو یه رستوران مهماندار بودم با حقوق جدیدا ۱۱ تومن قبلش ۹ تومن زیر برف و بارون و صندوقدارش الهی خدا داغ بع دلش بزاره هزار بار گریمو دراورد و ناراحتم کزد من دوسال بخاطر وضعیت مالی گوهم مجبور بودم اونجا بمونم یه دختر و ۴۵ تا پسر نیرو مرد حالا شهریور ماه تصمیم گرفتم برم صندوقدار بشم همون ۱۲ تومن شغل لول بالا یکسره رو صندلی لش کردم و حقوق سرماه خلوت اصلا با ادمای اروم بی حاشیه حالا زنگ زدم به یکی از کارگرای اونجا میگه برای رستوران ۳ تا خانم مهماندار استخدام کردن حالا من بدبخت اونجا تنها بودم شبا از لستخون درد میمردم انقدر بالا پایین میکردم چرا من باید به اون ۳ تا زن حسودی کنم مگه من جه خیری دیدم که اونا ببسننن من چمههههههه کمک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا بسه دیگه نفرین به خودت بر میگرده مهم اینه الان اوضاع از شغل قبلیت بهتره ..حسودی نداره اون سه ...

اون سه تا خانم هر کدوم یه قسمت دارن نفرینم انشالله کارفرنا و صندوقدارو بگیزه بی ناموسارو من تنها پنج شنبه جمعه تنها همش پله بیا برو اون هر کدوم قسمت مشخص دارن کثافت صاخب رستوران

ول کن عزیزم ، گذشته ها گذشته همین سختی که کشیدی پیش زمینه ی راحتی الانته 

از شرایط الانت لذت ببر 

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
دلت برای خودت می سوزه؟به این فکرکن تواون شرایط بهترین کارو کردی

میددنم بهترین کارو کردم الانم راضیم منتها بی شرفا کار سه نفرو ازم میکشیدن بی ناموسا تو زمستون یه جای گرم ندادن جالبش اینه نماز روزه م میخوندن الهی به خدا واگذلرشون نیکنم