2777
2789
عنوان

خانمهایی که سقط داشتین به طورطبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 32 پست
درد که قطعا داری من سقط نداشتم ولی آبجیم برای بقایا جوشونده ریشه جعفری خورد خونریزیش زیاد شد و رحمش ...

اشتباه ریپ زدم

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

حالا همون سرم و اینا مه تو بیمارستان بشگا داده و رو من 4 روز بیمارستان بودم اصلا نداد، گفتن نباید دارو یی بخوری تا خودش بیاد دفع ک بشه اروم میشی

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم رفتم دیگه باقی موندمم چهارده سانته اماهیچی ندادن،قرصت چی بود عزیزم

ب من گفت شونزده سانت 

ی لخته دیگه افتاد ولی نمیدونم شونزده سانت چقده 

خودش بوده ینی 

متیل ارگونویین خیلی گرونه

یعنی هروقت درددارم داره دفع میشه؟

ببین من قرض استفاده کردم همراه با جوشونده ،که دو روز دل‌درد و درد کمر داشتم وخونریزی همراه با لخته، شب دوم یه پیاده روی رفتم و فردا صبح رفتم سرویس سریع افتاد .و بعد از اون هم دردم آروم شد هم خونریزیم در حد پریود شد. و بعد از ۶ روز ملا قطع شد .و بقایا هم فقط ۶ میلی متر داشتم ،با پریود بعدم دفع شد . چجور شما توی بیمارستان این همه دکتر و دارو هنوز ۱۴ سانت مونده

ببین من قرض استفاده کردم همراه با جوشونده ،که دو روز دل‌درد و درد کمر داشتم وخونریزی همراه با لخته، ...

نمیدونم بخدادروغ که نمیگم سه ساعت پیش سنودادم دکترسنوهم گفت دکترزنانم