2777
2789

تو کلاس کنکور ریاضی جزوه رو دبیر دستی می‌نویسه و اصولاً باید همه نوبتی اصلیا رو بردارن ببر بیرون بدن اسکن کنن ما بعدن بریم بگیریم اما تو گروهمون که هشت نفریم یه دختر الان چند جلسه همش جزوه اصلیو برمیداره !

این پول کپی هام که تا فلک میرم آدم ورشکست میشه حالا پول کلاسا هیچ اینام روش 

منصفانه رفتار نمیکنه چون از هشت نفر اون ده بار برده یکی هم سه بار!

این جلسه میام بهش بگم ولی رو نمیشه دیگه واقعا رو مخمه

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما معمولا همونکه برگه A4 میاورد همون جزوه رو برمیداشت و ما بقیه کپی میزدیم

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️
خب تقصیر شما هفت تاست که ساکتین و از حقتون دفاع نمیکنید 

آخه باور کن تا من خودم میام بگم من میبرم نمی‌فهمم کی برداشتهههه ،تازه دبیرمون فهمیده و همش جزوه رو حل میده طرف ما اما هوووفف...

روت بشه اتفاقا  چجوری اون روش میشه هر دفعه ببره؟همونجوری

میگم نکنه با خودشون بگن اینو ببین بخاطر یه جزوه قشقرق کرده😐⁦🤦🏻‍♀️⁩

ما معمولا همونکه برگه A4 میاورد همون جزوه رو برمیداشت و ما بقیه کپی میزدیم

آره تو کلاس دیگه اینطوره اما این آموزشگاه خودش میده برگه رو ماهم برمی‌داریم مطمنم تو هزینه کلاسا پول برگه هارو واسه همه حساب میکنن همینجور نمیدنش که

میگم نکنه با خودشون بگن اینو ببین بخاطر یه جزوه قشقرق کرده😐⁦🤦🏻‍♀️⁩

نه عزیزم از حق خودت دفاع کن نگران حرف مردمم نباش مگه اونا براشون مهمه

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
نه عزیزم از حق خودت دفاع کن نگران حرف مردمم نباش مگه اونا براشون مهمه

ممنون فردا هست کلاس تمام قدرتمو جمع میکنم میگم 😬🙁

آخه باور کن تا من خودم میام بگم من میبرم نمی‌فهمم کی برداشتهههه ،تازه دبیرمون فهمیده و همش جزوه رو ح ...

خب این زیادی پرروئه . مستقیم بهش بگید جزوه رو بده و تا بقیه بچه ها هر کدوم مثلا ۱۰ بار جزوه نبردن دیگه نوبت شما نمیشه 

لطفا یاد بگیرید از حقتون دفاع کنید نذارید مثل نسل ما بشید که توی سن ۳۰-۴۰ سالگی هنوز نمی‌تونیم نه بگیم و گند زدیم به زندگی خودمون و بچه هامون

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
خب این زیادی پرروئه . مستقیم بهش بگید جزوه رو بده و تا بقیه بچه ها هر کدوم مثلا ۱۰ بار جزوه نبردن دی ...

درسته ،هوفففف⁦🤦🏻‍♀️⁩

درسته ،هوفففف⁦🤦🏻‍♀️⁩

آفرین . می‌دونم میتونید حرفتون رو بزنید 

جلسه بعد که رفتی کلاس حتما این موضوع رو حل کنید و اگه حال داشتی بیا همینجا تگم کن بگو که موفق شدید 💪

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
آفرین . می‌دونم میتونید حرفتون رو بزنید  جلسه بعد که رفتی کلاس حتما این موضوع رو حل کنید و اگه ...

حتماااا😍✨🌷مرسی که وقت گذاشتین

آفرین . می‌دونم میتونید حرفتون رو بزنید  جلسه بعد که رفتی کلاس حتما این موضوع رو حل کنید و اگه ...

سلاممممم امروز کلاس داشتیم گفتم یکم لکنت داشتم ولی گرفتمممم😍😍✨✨

مرسیییی ازتون دیروز بهم اعتماد به نفس دادیننن