من تواقدامم این ماه ۴روززودتر پری شدم البت خونریزی نصف دفعات قبلی بود.تقریبا ۸روزمیشه تموم شدم.ولی همچنان سینه هام حساسه و گاهی خیلی خفیف شکمم میگیره.امروزم لکه های صورتی خیلیی کمرنگ و خیلیییی کم میاد البت ببخشینا.بنظرتون هورمونام بهم ریخته یا امکان بارداری هس🥲کسی میدونه بگه بهم خیلی کلافم😔بی بی هم نزدم اصن.چون همش میگم منفیه😔
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من وقتی اقدام کردم بهم ریختم آخرین پریودی خیلی کم بود تعجب کردم زود هم تموم شد دیگه ماه بعد ...
عزیزم من پریودام نامنظمع ۳ماهه ک دوفمد میخورم و خوب شده بود.اما این ماه خودبخود قاطی کرد جلو انداختم و دردم مث همیشه بود ولی خونریزی نصف شده بود اما نمیشه گف لکه بود ولی خونریزی داشتم.الان با دستمال ک پاک میکنم میبینم خیلی کمرنگه....