2777
2789

بچه ها من جفتم خلفی ولی از هرکسی پرسیدم تا الان تکون خوردن جنینش حس کرده اما بچه من تکون نمیخوره😔حس نمیکنم. دکتر هم نمیتونم برم تا ۳۰ دی اصلا شرایطش ندارم😔چیز شیرین خوردم دراز کشیدم اصلا تکون نمیخوره 😔 من چیکار کنم توروخدا و اینک احساس میکنم سینه هام شل شدن خیلی میترسم حداقل تا روز جمعه نمیتونم کاری کنم تا اینک برم شهر بیمارستان دولتی 

بارداری اولم هست تا الان اصلا حس نکردم تکون بخوره😔توروخدا اگ میدونین کمک کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما داره استراحت میکنه 

استرس نداشته باش،.. نگرانم نباش برای دختر خاله منم اینجوری بود نگران شد اما چیزی نبود 

به چیز سنگینی زور نزن 

تا الان زدی؟ 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
بارداری اول دیرتر تکون میخوره من ۲۰ هفته حس کردم تکوناشو نگران نباش تا ۲۲_۲۳هفته وقت هس

ان شاءالله ک تکون بخوره الان با دوستم حرف زدم گفت بچه من از هفته ۱۸ تکون میخورد

ن تا الان چیز سنگین بلند نکردم 😔

پس اصلاااا نگران نباش

خیالتم تخت بابتش 

شوهرت کجاست؟ نمیبرت دکتر دولتی تامین اجتماعی چیزی؟ 

ک خیالت راحت شه چیزی نیس

پس اصلاااا نگران نباش خیالتم تخت بابتش  شوهرت کجاست؟ نمیبرت دکتر دولتی تامین اجتماعی چیزی؟&nb ...

من استراحت مطلقم خونه مادرم هستم شوهرم روز جمعه از سرکار تعطیل میشه میاد. روز جمعه میتونم برم بیمارستان دولتی😔ان شاءالله ک بچم چیزیش نشده باشه ممنونم عزیزم کمی آروم شدم. من تا هفته چند باید منتظر تکون هاش باشم😔ینی تا چند هفته تکون نخوره طبیعیه؟😭

من استراحت مطلقم خونه مادرم هستم شوهرم روز جمعه از سرکار تعطیل میشه میاد. روز جمعه میتونم برم بیمارس ...

گلم اصلا نترس ،استرس برات خوب نیس 

اینا نظرای کسایی هستن که مث تو بودن بخونش مطمئن میشی چیزی نیس❤️:

.. 

سلام مشکلی نداره

احتمالا بارداری اولت باشه

چون بارداری های اول بچه دیرتر تکان میخوره

تازه تا حدود هفته بیست و دو و سه همینجوریه معمولا

.. 

نگران نباش ماهیچه شکمت صفت است برای همین شما دیر متوجه می شوی

.. 

سلام من از هفته ۲۰ به بعد تکون خورد

.. 

سلام منم هفته 19 هستم امااصلا احساسش نمیکنم دکترم گفت هفته 20 تا 23 حتما حسش میکنی من بارداری اولمه گفت بارداری اول کلا اونجوری پسرم کلا دیرترتکون میخوره

من استراحت مطلقم خونه مادرم هستم شوهرم روز جمعه از سرکار تعطیل میشه میاد. روز جمعه میتونم برم بیمارس ...

تا سه هفته دیگه ام تکون نخوره 

چون بچه اولته 

طبیعیه

گلم اصلا نترس ،استرس برات خوب نیس  اینا نظرای کسایی هستن که مث تو بودن بخونش مطمئن میشی چیزی ن ...

خیلی خیلی ممنونم ازت عزیزدلم❤️ خیلی آروم شدم ان شاءالله از خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ سرنمازم برات دعا میکنم 😘

خیلی خیلی ممنونم ازت عزیزدلم❤️ خیلی آروم شدم ان شاءالله از خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ سرنمازم برات دع ...

ممنون گلمم کاری نکردم 🥺❤️حقیقت ها بود :)